Utvalda favoriter

Rekommenderat för dig

Reservdelar & tillbehör

ATV

All-Terrain-Vehicle (ATV) är en stor del av vår passion för powersport. Vi erbjuder årets nya modeller av Can-Am ATV men även tidigare modeller. Dessutom har du möjlighet att handla begagnade fordon också. Kontakta oss gärna om du har frågor om de olika Can-Am modellerna, för att få prisförslag eller boka en provkörning. Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ. Skicka en intresseanmälan via formuläret på sidan eller eventuellt kan du gärna ringa eller maila för mer info.
ATV tillverkade från Can-Am är bland de starkaste i branschen. Fordon som tar dig där andra inte når och inte viker sig på grund av väderförhållanden. Dessa fyrhjuling har högpresterande upphängningsdesign samt en legendarisk pålitlighet baserad på bolagets kontinuerliga uppdateringar. I år är två märken av Can-Am tillgängliga, Outlander och Renegade. Kortfattat, Outlander modeller erbjuder stabilitet och kraft medan Renegade riktas mot att ge beprövad tävlingsprestanda. Dessa ATV kan vidare delas upp beroende på användningsområde, antal hjul, fordonets uppbyggnad och flertal andra faktorer.

Outlander

Perfekt för jakt, fiske eller ren nöjeskörning. Outlander utrustar dess ATV-fordon med branschledande dragkapacitet samt uthålligheten att klara av alla långturer. Detta i kombination med nästa nivå av manövrering från FOX-racing dämpare resulterar i kvalitet du kan räkna med. Därmed är fordonen gjorda för att leva upp till en hög standard. Inom Outlander finner du både fyrhjuling och sexhjuling i standard version och MAX version. MAX version innebär extra säte på samma ATV modell. I dagsläget erbjuder Can-Am Outlander fyrhjulingar och sexhjulingar specialanpassade för arbete, lera, rekreation (nytta) och prestanda. Modellnamn och användningsområde för de olika fordon är:
1. Outlander XU+ 650T - Arbete
2. Outlander X MR 650 - Lera
3. Outlander X XC 1000R - Rekreation (nytta)
4. Outlander X XC 1000T - Rekreation (nytta)
5. Outlander MAX DPS 1000 T - Rekreation (nytta)
6. Outlander MAX XU+ 650 T - Arbete
7. Outlander MAX XU+ 1000T - Arbete
8. Outlander MAX XT 650 T - Rekreation (nytta)
9. Outlander MAX XT-P 1000T - Prestanda
10. Outlander 6x6 XU+ 650/1000 T - Arbete
11. Outlander MAX 6x6 XU+ 650/1000 T - Arbete

Renegade

Till skillnad från Outlander, Renegade har två modeller som är junioranpassade samt en vuxen modell tillverkad med prestanda i åtanke. Otrolig kraft och smidighet kommer med Renegade fyrhjulingar. Tack vare dess Rotax-motor och intelligent gasspjällskontroll, dessa ATV känns responsiva och kontrollerbara. Därmed kan du njuta av bättre manövrering över hög- och lågfartshinder med hjälp av FOX PODIUM-stötdämpare.

 

Barn fyrhjulling / ATV

Å andra sidan, barn fyrhjulingar du finner hos oss är i princip en mindre version av standard Renegade när det gäller design. Ideén är att de yngre förarna kan njuta av samma design, funktioner och detaljer som de äldre. Designade för att vara lättkörda och utrustade med alla möjliga säkerhetsfunktioner för att hålla de vuxna lugn och barnen underhållna. Barn fyrhjuling inkluderar också elektronisk bränsleinsprutning (EFI), en smidig gasbegränsare som låter föräldrarna kontrollera topphastigheten på maskinen. Årets modeller av Renegade är:
1. Renegade 110 EFI - Junior
2. Renegade X XC 110 EFI - Junior
3. Renegade X XC 1000 T - Prestanda

ATV reservdelar och tillbehör

Vi erbjuder också original och eftermarknads ATV delar och tillbehör. Allting från originaldelar från Can-Am, BRP och LinQ till märken som Bronco, Kimpex, Warn, OGIO, Wessex och mer. Oavsett om det gäller förvaring, navigation, elektronik, reservdelar eller annat, du hittar det hos oss. Allting från däck, vinsch och dess tillbehör, plog, olja och mycket mer. Är du ute efter originaldelar erbjuder vi också sprängskisser som ett alternativ för enklare köp av original reservdelar. Det är ett verktyg som har alla BRP skotrar tillsammans med dess delar registrerade. Har du en Can-Am ATV och letar efter någon specifik del, kan du leta väldigt enkelt via sprängskisser, helt enkelt. Därmed kan du också se om någon del du har eller har planerat köpa passar till just din fyrhjuling.

Arbetstillbehör / Lantbrukstillbehör

Det är ingen hemlighet att ATV fordon kan vara din högra hand i arbete eller lantbruk. Dess dragkraft, uthållighet och förmågan att prestera oavsett terräng gör den till en optimal arbets kompanjon. För att vidare stödja detta, vi erbjuder arbets- och lantbrukstillbehör för våra fyrhjulingar och sexhjulingar. Du finner allting från sandspridare, snöslunga, kälke, älgvagn, timmervagn och mycket mer. Dessa kommer från märken Bronco, Ultratec, Fimco, O-Mek och fler. Är du intresserad av vår lantbrukstillbehör, tryck här.

Lägger till i kundvagnen

  • x