Maverick 2022

 

Can-Am Maverick 2022 modellerna erbjuder topprestanda med positiv attityd oavsett terräng eller väderförhållande.

Can-Am Maverick 2022 med sina modeller Maverick x, Maverick Sport samt Maverick Trail utgör nyckeln till äventyr, oavsett terräng. Vare sig om det gäller regn kontra snöväder så är Maverick utformat för att klara de flesta väderförhållanden. Komplettera din körstil med Maverick 2022!

 

Can-AM Maverick Trail

Denna första modellen är av enklare format som är väldigt nybörjarvänlig och är i gengäld den billigare modellen i Maverick-familjen. Med det sagt, låt dig inte luras av priset. Trots detta så är modellen väldigt kapabel. Med upp till 75 hästkrafter och smala passform kommer den förbi i de trängsta spårvägarna.

 

Maverick Sport

Den andra modellen i Maverick-familjen är Maverick Sport. Förutom sina 100 hästkrafter och moderna samt bekväma cockpit kommer du att känna behag oavsett vilket terräng du är på. Maverick Sport X MR är specialiserad för lerkörning kontra X RC-modellen som är utformard för stenterräng, trots detta håller de en hög prestanda.

 

Maverick X

Till sist har vi Maverick x som är den värsta modellen i Maverick-serien. Denna modell är av högsta rang när det kommer till prestanda med sina 200 hästkrafter och Rotax ACE Turbo RR motor. Med det sagt så har Maverick X den kraftfullaste motorn som finns för en SSV. Om det inte är nog med detta så har X-modellen även 17 olika konfigureationer, en ny pDrive primärkoppling och 30% mer växlingsbredd. Precis som tidigare nämnt så är fördelarna många och det är bara fantasin som kan stoppa den här besten.

Reservdelar och tillbehör

Can-Am:s Smart-Lok levereras som standard

SKARPARE GREPP FRAMÅT

Först och främst så är Can-Am Smart Lok™-främre differential nu en standard, med greppet och kontrollen den ger dig som förare är utöver det vanliga! Därmed är Smart-Lok™ den mest avancerade främre differentialen för terrängkörning. Kort sagt, så den är fullt låsbar under körning, med fyra elektroniskt styrda automatiska lägen som alltid ger dig maximalt grepp under alla förhållanden. ________________________________________

INNOVATIVT FJÄDRINGSSYSTEM

Bågformad dubbel A-arm/bakfjädring av TTX-typ (Tortional Trailing-Arm X)

Samtliga Can-Am-modeller är försedda med dubbla A-armar vilket adderar en styrka till fordenet. Förutom det så har även alla 72 tums (183 cm) modeller en Trophy-Truck-inspirerad fjädringsdesign som gör den mer flexibel och behagligare att köra. Våra X RC modeller har även böjda A-armar för maximal markfrigång. __________________________________________________________________________________________________________

FOX Racing-stötdämpare

KÖREGENSKAPER PÅ NÄSTA NIVÅ

Byggd med det bästa: för revolutionerande prestanda har vi samarbetat med FOX för att utveckla en helt ny semi-aktiv Smart-Shox-fjädring som nu finns tillgänglig för Can-Am Maverick. Varje Maverick är konfigurerad så att den presterar sitt bästa med justerbara FOX Racing-stötdämpare, redo för alla typer av terräng och körsätt. Piggyback med alltifrån kompressionsjusteringsfunktion och justering av returdämpning till kontroll av drivkraftsförlust och dubbelhastighets-komprimering.

Förstärkt chassi och A-armsskydd

KRAFT ÄR LIKA MED EFFEKT

Toppmotorer och kunder förväntar sig de starkaste plattformarna som inte backar ur. Här kommer ett ultraeffektivt och lätt, men ändå helsäkert chassi som tål terrängkörning hur bra som helst. Vi snackar inte grus alltså. Ta dig över stenblock och genom sanddyner utan att behöva bry dig om den kuperade terrängen. ________________________________________________________________________

Hittar du inget av våra Maverick 2022 modeller som passar dig? Kolla även in våra Traxter 2022 modeller också!