Can-Am

Can-Am är ett varumärke som fokuserar på all-terrain fordon sedan år 2006. Vi har ett stort utbud av orginaltillbehör och reservdelar till Can-Am.

Can-Am Maverick

Maverick

Oavsett om du är ute efter prestanda eller äventyr, så erbjuder Can-Am Maverick följande modeller:

Maverick x är den värsta modellen i Maverick-serien. Denna modell är av högsta rang när det kommer till prestanda med sina 200 hästkrafter och Rotax ACE Turbo RR motor. Med det sagt så har Maverick X den kraftfullaste motorn som finns för en SSV. Om det inte är nog med detta så har Xan även 17 olika konfigurationer, en ny pDrive primärkoppling och 30% mer växlingsbredd. Som tidigare nämnt så är fördelarna många och det är bara fantasin som kan stoppa den här besten.

Nu kommer äventyr! Maverick Trail är av enklare format som är väldigt nybörjarvänlig och är i gengäld den billigare modellen i Maverick-familjen. Med det sagt, låt dig inte luras av priset. Trots detta så är modellen väldigt kapabel. Med upp till 75 hästkrafter och sin smala passform kommer den förbi i de trängsta spårvägarna.

Den andra modellen i Maverick-familjen är Maverick Sport. Förutom sina 100 hästkrafter och moderna samt bekväma cockpit kommer du att känna behag, oavsett vilken terräng du är på. Med det sagt så är Maverick Sport X MR specialiserad för lerkörning kontra X RC-modellen som är utformard för stenterräng. Trots detta håller de en hög prestanda. Tillsammans med Outlander och Maverick Trail, är Sport utformad av Can-Am för äventyren!

 

Can-AM ATV

Se CAN-AM ATV-fordon som till förare, lantbrukare, tävlingsmänniskor, äventyrare och görare. Alltså för dig som känner dig ung, antingen i kroppen eller i hjärtat. Oavsett om du är ute efter 4-hjul, 6-hjul eller ATV för barn så finner du de här:

Outlander MAX, 6X6, 6X6 MAX och DS (Barn/ungdom)

Alltifrån de otroligt mångsidiga Outlander-modellerna till den ultimata prestandan hos Renegade. Utöver detta så finns det de ungdomliga DS-modellerna, framtagen för barn från 10 års ålder. Fördelarna är att varken Outlander eller Renegade viker sig på grund av väderförhållanden. Slutligen, oavsett vad du arbetar med eller vad du förväntar dig, så finns det alltid en Can-Am-ATV för dig.

Can-Am ATV fordon
Can-Am Traxter fordon
Can-Am Traxter utrustad

Avslutningsvis, är du nyfiken om Can-Am, besök gärna deras websida.

Traxter

Här kommer arbetarstyrkan! Can-Am har tillverkat Traxter för att vara din högra hand i arbetet och har därmed utrustat modellerna med det du behöver.

Närmare bestämt finns det modeller som, Traxter Base / Traxter XU, Traxter MAX och Traxter PRO

Några funktioner dessa kan innehålla inkluderar kraftfulla Rotax-motorer, branchledande dragkapacitet, förstärkt fjädring med böjda A-armar, kompromisslös förvaring och mycket mer. Avslutningsvis lista ut vad du behöver och låt Traxter göra sitt jobb.

Populära utrustning till din Can-Am Traxter

 

Tak

Främst kollar man på tak när det kommer till utrustning för Traxter. På grund av de varierande väderförhållanden vi har kan det vara bra att ha tak över huvudet, hur du vill ha taket väljer du. Med en stor variation av olika tak du kan välja till, så som hårda tak, mjuka tak eller varför inte ett tak med inbyggda högtalarsystem. Vidare kan du se vårt utbud av tak till traxter här!

Vindrutor

En annan essentiell utrustning för ditt fordon är vindrutor. Du ska givetvis njuta av din åktur oavsett väder eller säsong. Med torkblad och spolarsatser så kommer du kunna se lika klart och tydligt vare sig du befinner dig i blöt eller smutsig terräng.  Du hittar såväl fällbara som flipbara. Låga eller mjuka. Vindrutor av glas eller nätrutor som skyddar mot solen. Allt detta kan du hitta hos oss. Se vårt utbud av vindrutor här!

Dörrar

Vid kalla väderförhållanden är det en fröjd att ha ett varmare fordon i kalla dagar. Förutom att de är enkla att installera är de dessutom enkla att montera bort. Hårda dörrar ger din traxter extra skydd mot stenar, grenar och andra saker du kan stötas på. Du kan välja mellan halvdörrar, hårda eller mjuka dörrar. Med vindrutor på dörren eller utan. Se vårt utbud av dörrar här!

Stötfångare

Lika populärt är det att köpa till stötfångare till din Traxter som ger skydd mot tuffare terräng. Utöver skyddet finns det stötfångare som kan underlätta ditt arbete och ökar din lastkapacitet. Och här hittar du vårt utbud av stötfångare!

Fler märken


Lägger till i kundvagnen

  • x