Hur du byter slitring och kontrollerar impeller och pumphus på din Sea-Doo Spark!

Filip och Emil visar hur du själv kan byta slitring på din Sea-Doo Spark, samt också hur du kontrollerar hur din Impeller inte är skadad och hur du ser över pumphuset. Dessutom visar han lite bra tillbehör som vi utrustar vår egen demo-maskin med.

Vattenskoter Reservdelar & Tillbehör

Här finner du tillhörande produkter för vardera underkategori

Hjälpte videon dig? Här finner ni fler videos från oss!

Viktor och Oskar går igenom en rad punkter och tips gällande rengöring, service och underhåll på P-Drive samt äldre TRA variatorerna. Utöver detta ger dem er tips på rem och kedjespänning, samt visar en del olika variator och ventilationskit.

Häng med Magnus och Filip som delar en del av sin kunskap gällande stötdämpare, skillnader med att serva dem regelbundet, om shimsningar samt lite tips och trix! Vi anser att fjädring är nyckeln till en maskin som känns trygg att köra, och på dagens maskiner har vi många möjligheter att ställa in efter kunders körstil och önskemål.

Erik besöker vår vän Niklas på Arcticlean som är proffs på Rekond av olika fordon även annat. Med deras egna produkter visar vi vilken enorm skillnad man kan göra på sin begagnade maskin