Butiken

Adress: Brosslarvägen 19B, 831 72 Östersund

Öppettider:
Mån-fre: 08-17
Lördag: STÄNGT   
Söndag: STÄNGT

Välkommen in

Om du söker personlig utrustning, reservdelar, tillbehör eller fordon så kommer ni med all säkerhet hitta det ni söker hos oss. Få hjälp av vår kunniga personal med att hitta rätt produkter för just dig och ditt ändamål. Vi jobbar med marknadsledande varumärken och bredden i vårt sortiment täcker alla användningsområden, åkstilar och åldrar. Hoppas vi ses inom kort så vi kan få visa er runt.

BRP Premium Dealer

Vi är mycket stolta att vara utsedda till ett av få BRP Premium Dealer center som inkluderar alla deras varumärken inom powersport produkter. Hos oss hittar ni hela sortimentet från Lynx, Ski-Doo, Can-Am och Sea-Doo. Självklart också all eftermarknad samt auktoriserad verkstad för dessa märken. All vår personal utbildas kontinuerligt av för att kunna erbjuda er en support och kunskap gällande våra produkter som är fulländad. BRP och vi delar passionen för åkning i all dess form samt för innovation och att ständig förbättra vår service till er, just detta gör oss mycket glada över att vara en BRP Premium Dealer.

Betalningsalternativ i butik

I vår butik accepterar vi betalningar med Mastercard och Visa-kort. Dessutom erbjuder vi möjligheten att betala med Swish. (OBS. Vi tar inte emot American Express, AMEX)

För att underlätta ditt köp av drömfordonet erbjuder vi olika finansieringsalternativ. Vi har ett samarbete med välkända finansbolag, Wasa Kredit och Santander, som är specialiserade på fordonsfinansiering.

Öppettider:

Måndag - Fredag
Butik: 8.00 - 17.00
Verkstad: 8.00 - 17.00
Växel: 9.00 - 17.00

 

Reservdelar & Tillbehör samt Personlig utrustning

Allt du behöver för nästa äventyr. Om du inte hittar det du söker i vår webbshop eller vill ha en mer personlig kontakt för att vara säker att du får just exakt den rätta produkten så kontakta vår kunniga personal inom Reservdelar och Tillbehör nedan så hjälper vi dig

*” anger obligatoriska fält

(Gäller det tex Vattenskoter eller annat oregistrerat fordon så ange chassinummer)
Max filstorlek: 30 MB.


Lägger till i kundvagnen

  • x