Skoter

Utvalda favoriter

Rekommenderat för dig

Reservdelar

Tillbehör

Personlig utrustning

Erbjudanden fordon

KÖP BEGAGNAT HOS OSS!

0% RÄNTA I 36 MÅNADER PÅ UPP TILL 100.000 KR!

Fri leverans till utvalda terminaler vid köp av begagnat!

Gäller följande terminaler: Gävle, Hudiksvall, Borlänge, Örnsköldsvik, Umeå, Luleå, Skellefteå

LYNX 2025 ÄR HÄR!

LYNX HAR I 2025 GJORT DET ÄNNU LÄTTARE FÖR OSS ATT MÖTA ERA FÖRVÄNTNINGAR GENOM ATT YTTERLIGARE UTVIDGA SITT REDAN OMFATTANDE URVAL AV BRANSCHLEDANDE MODELLER.

NYA SKI-DOO 2025!

FÖRST, INFÖR 2025 PRESENTERAR SKI-DOO NYHETER SOM FÅR OSS ATT VARA MER LADDADE ÄN NÅGONSIN INFÖR KOMMANDE SÄSONG.

Skoter

Snöskoter är en stor del av vår kultur. Det är en del av vår passion för powersport produkter och en livsstil vi inte kan vara utan. Den frihet som skoteråkningen ger oss och möjligheten att utforska platser man inte kunde ta sig till tidigare. Att få dela äventyr och ögonblick med våra nära och kära. Skoterns intåg hade stor betydelse för många människor i Sverige, speciellt norrut. Genom att slippa åka skidor eller plumsa i djup snö har folket mångdubblat effektiviteten i arbetet tack vare förmågan att snabbare ta sig från plats till plats. I dagsläget behöver du förarbevis för att åka snöskoter. För att få ett förarbevis för snöskoter behöver du ha fyllt 16 år, gått en utbildning hos en godkänd utbildare samt klarat av kunskapsprovet.
Hos oss finner du Ski-Doo och Lynx snöskotrar, både årets modeller och äldre. Båda dessa skotermärken ägs av Bombardier Recreational Products Inc (BRP) som vi är en återförsäljare till. Därmed säljer vi begagnade skoter samt har snöskotrar till uthyrning också. Detta gäller både vanliga och barn snöskoter. Både Lynx och Ski-Doo snöskotrar vi erbjuder kommer anpassade till användningsområde de är riktade till. Dessa kan vara djup snö, sport, ungdom, arbete, lössnö, ledkörning och mer. För varje användningsområde finner du fler olika skotermodeller, med mer att komma varje år. Några av dessa användningsområden samt skotern de passar till är:

LYNX

Crossover:

Dessa skoter erbjuder en kombination av prestanda, stryktålighet och funktion för kompromisslösa äventyr. De är moderna, pålitliga och mångsidiga skotrar som också brukar vara mer nybörjarvänliga. Modeller som passar denna kategori är XTerrain, Commander och Adventure.

Djup snö:

Kungen av lössnökörning som drivs av en reaktionssnabb Rotax motor och erbjuder smidig åkupplevelse, oöträffad smidighet och hanteringsprecision tack vare dess smala design och plattform. I år har Lynx kommit med den nya Shredder modellen som har tagit över denna skoter kategori.

Utility:

Utmärkta snöegenskaper och smidighet i samband med utmärkt förarergonomi, vindskydd och anpassningsbart lastutrymme gör dessa skotrar ännu mer mångsidiga än vad de redan är. Här finner du 49 Ranger, 59 Ranger och 69 Ranger.

Sport:

Nummer 1 på racingbanor och utmattande leder! Specialkonstruerade funktioner för nordiska förhållanden, högkvalitativ stötdämpning och förstärkt chassi gör dessa skoter specialister inom tuffa leder och terräng racing. Kolla in Rave RE och Rave ENDURO.

Ungdom:

Dessa är för vår nästa generation av skoterförare. Barn skoter anpassade för familjeturen utrustade med nödstoppslina (som en standard) samt pålitliga 4-taktsmotor som håller barnen underhållna och föräldrarna lugn. Se våra Lynx barnskoter modeller Rave 120 och Rave 200.

Ski-Doo

Djupsnö:

Klarar av att erövra extrema förhållanden i djupsnö med sin dynamiska prestanda och omedelbar respons i teknisk vinterterräng. Summit och Freeride hamnar i denna kategori tillsammans med Summit NEO, en perfekt skoter för nybörjare till bra pris.

Led:

Framtagen för vinter äventyraren med dess längre drivband för bättre grepp och ökad komfort. Här finner du Renegade, MXZ, MXZ NEO och Grand Touring. Grand Touring modellen erbjuder den bästa tvåsitsiga åkupplevelsen för både förare och passagerare medan MXZ har motocross-liknande köregenskaper.

Crossover:

Oavsett om de är på eller utanför lederna, kompromisslös 50-50 crossover som ger följsam prestanda och adrenalin åt dessa äventyrstyrda förare. Backcountry och Expedition med dess variationer är modeller i denna kategori.

Arbete:

Dragkapacitet och stor bäryta gör svåra arbeten enkla och dess stora bärförmåga låter dig köra dit du vill. Dra ved, ta sig till avlägsna stugor och mycket mer med en smal design som ger följsamhet unik för en arbetsskoter. Tundra och Skandic är bra val här.

Ungdom:

Ett nytt sätt att hålla traditionen vid liv och dela det roliga och spännande tillsammans med barnen! Därmed kommer den pålitliga 4 takts motorn vara rolig för barnen i många år framåt. MXZ 120 och MXZ 200 väcker den där Ski-Doo känslan för vår nästa generation av skoterförare.
För att komplementera de tidigare nämnda användningsområden, en till faktor som skiljer sig en skotermodell till en annan, även inom samma märke, är dess platform. Skotens platform eller chassi, som den också kallas för, avgör skoterns form och därmed dess egenskaper samt vilka delar som passar till vilken snöskoter. Till exempel har Ski-Doo släppt nytt plattform i år, REV Gen5, som kommer med specifika designelement avsedda för djupsnö med dess minskad vikt och förbättrat tekniskt prestanda.

Skoterdelar och skotertillbehör

Vi erbjuder originaldelar och skotertillbehör till Lynx och Ski-Doo skotrar från märken BRP, LinQ, Ski-Doo och Lynx. Därmed finner du också eftermarknadsdelar till Ski-Doo, Lynx, Polaris, Yamaha och Arctic Cat från märken som Sno-X, SPI, Worx, Bronco, CFR, Fox, EPI, Skinz, Wiseco och många fler. Nu erbjuder vi också sprängskisser som ett alternativ för enklare köp av original reservdelar. Det är ett verktyg som har alla BRP skotrar tillsammans med dess delar registrerade. Har du en Lynx eller Ski-Doo skoter och letar efter någon specifik del, kan du leta väldigt enkelt via sprängskisser, helt enkelt. Därmed kan du också se om någon del du har eller har planerat köpa passar till just din skoter. Slutligen så kan du också hitta original och eftermarknads tillbehör som såg, hållare, förvaring, lavin utrustning, spade, oljor, gps och mycket mer under skotertillbehör. Dessa kommer från märken BRP, LinQ, EPI, Kimpex, Skinz, SPI och fler.

Lägger till i kundvagnen

  • x