Utvalda favoriter

Rekommenderat för dig

Traxter - Reservdelar & Tillbehör

Maverick - Reservdelar & Tillbehör

SSV

Side-by-side Vehicle (SSV) är en stor del av vår passion för powersport. Vi erbjuder årets och äldre Can-Am SSV samt har du möjlighet att handla begagnade fordon också. Kontakta oss gärna om du har frågor om de olika Can-Am modellerna, få prisförslag eller boka en provkörning. Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ. Skicka en intresseanmälan via formuläret på sidan eller eventuellt kan du gärna ringa eller maila för mer info.
SSV fordon från Can-Am är svaret på varje offroad-situation. I grunden erbjuder Can-Am två modeller av fyrhjuling som klassas som SSV, Traxter och Maverick. Traxter är modellen som tillbringar styrkan och praktikaliteten till arbetet medan Maverick är byggd för att bemästra terrängen. Därefter delas Maverick vidare till Maverick Trail och Maverick Sport också, som kan helt enkelt göra allt. Dessa fyrhjuling har högpresterande upphängningsdesign samt en legendarisk pålitlighet baserad på bolagets kontinuerliga uppdateringar till fordonen.

Traxter

Branschledande dragkapacitet och förvaringsutrymme gör Traxter tuff nog att hantera varje jobb. Oavsett om det gäller arbete, gården eller jakt, dessa fyrhjuling är för dig. Traxter fordon utrustas ofta med en rad tillbehör som underlättar arbetet. Oavsett om det gäller plog, vinsch eller annat. Därmed har du möjligheten att utrusta din SSV med LinQ tillbehör som ger utrymme att ta med mer verktyg och last. Tillbehören i frågan kan vara gevärshållare, lastboxar, verktygshållare eller mycket mer. Som tidigare nämnt, Traxter SSV är arbetsfordon, till skillnad från andra Can-Am fordon som har olika huvudsakliga användningsområden. Årets katalog av Traxter fyrhjuling inkluderar följande modeller:
1. Traxter Pro XU HD10 T - Arbete
2. Traxter XU HD7 T - Arbete
3. Traxter XU HD9 T - Arbete
4. Traxter MAX XU HD10 T - Arbete
5. Traxter XU HD10 T - Arbete
6. Traxter Base HD7 / HD9 T - Arbete

Maverick

Fordon specifikt skapat för allting den kan möta. Oavsett om det gäller klippor, grus eller sand, Maverick kan hantera det. Därmed kan du, samma som med Traxter, utrusta fyrhjulingen med LinQ tillbehör för att utöka din möjliga förvaring. Utöver detta kan du ändra din Maverick snabbt för att anpassa den enligt din körstil eller terrängen du åker på. Välj bland vinsch, LED-belysning eller annat tillbehör och kör som ett pro. Som tidigare nämnt, Maverick fyrhjulingar kommer i standardversion, Maverick Sport och Maverick Trail. Sport och Trail versioner är mer mångsidiga versioner av Maverick men alla Maverick SSV är designade med olika huvudsakliga användningsområde i åtanke. Årets Maverick modeler samt dess huvudsakliga användningsområden är följande:

Maverick:

1. Maverick X RS Turbo RR med Smart-Shox - Prestanda
2. Maverick X RC Turbo RR - Klättring

Maverick Trail:

1. Maverick Trail DPS 700 / 1000 T - Rekreation (nytta)
2. Maverick Trail 700 T - Rekreation (nytta)

Maverick Sport:

1. Maverick Sport DPS 1000R T - Rekreation (nytta)
2. Maverick Sport MAX DPS 1000R T - Rekreation (nytta)

SSV reservdelar & tillbehör

Vi erbjuder också original och eftermarknads SSV delar och tillbehör. Allting från originaldelar från Can-Am, BRP och LinQ till märken som Bronco, Kimpex, Warn, OGIO, Wessex och mer. Oavsett om det gäller förvaring, navigation, elektronik, reservdelar eller annat, du hittar det hos oss. Allting från däck, vinsch och dess tillbehör, plog, olja och mycket mer. Är du ute efter originaldelar erbjuder vi också sprängskisser som ett alternativ för enklare köp av original reservdelar. Det är ett verktyg som har alla BRP skotrar tillsammans med dess delar registrerade. Har du en Can-Am SSV och letar efter någon specifik del, kan du leta väldigt enkelt via sprängskisser, helt enkelt. Därmed kan du också se om någon del du har eller har planerat köpa passar till just din fyrhjuling.

Lantbrukstillbehör / Arbetstillbehör

Som tidigare nämnt, SSV fyrhjulingar, speciellt Traxter, tycker om arbete och kan därmed utrustas med en bred sortiment av arbetstillbehör för att underlätta ditt arbete. För att vidare stödja detta, vi erbjuder arbets- och lantbrukstillbehör för våra Can-Am fyrhjulingar. Du finner allting från sandspridare, snöslunga, kälke, älgvagn, timmervagn och mycket mer. Dessa kommer från märken Bronco, Ultratec, Fimco, O-Mek och fler.

Lägger till i kundvagnen

  • x