Reservdelar & tillbehör

Personlig utrustning

Allt du behöver veta gällande införandet av förarbevis för vattenskoter.

Filip och Emil visar hur du själv kan byta slitring på din Sea-Doo Spark, samt också hur du kontrollerar hur din Impeller inte är skadad och hur du ser över pumphuset.

Vattenskoter

Vår oändliga passion för powersport omfattar självklart vattenskoter också. Vi erbjuder både årets och äldre Sea-Doo vattenskoter samt begagnade vattenskotrar också. Sea-Doo är världens största tillverkare av vattenskotrar och att vi är marknadsledande med dem visar tecken på deras passion att vara ledande inom utveckling. Kontakta oss gärna om du har frågor om de olika Sea-Doo modellerna, få prisförslag eller boka en provkörning. Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ. Skicka en intresseanmälan via formuläret på sidan eller eventuellt kan du gärna ringa eller maila för mer info.

Sea-Doo:

Sea-Doo utgör det marina segmentet inom BRP med deras vattenskoter, tillbehör och utrustning. Den första sittande Sea-Doo vattenskoter tillverkades så tidigt som 1968. Dessa fordon är impeller drivna samt använder sig av Rotax motorer. Vattenskoterutbud Sea-Doo erbjuder inkluderar fordon specialanpassade för olika användningsområden. Dessa användningsområden och dess specialanpassade modeller är:

Rec Lite:

Vattenskoter som ger dig möjligheten att göra så många tricks som din fantasi kan tillåta. Helt enkelt designar för att ge dig maximal frihet när du åker. Lätt och kompakt design gör dessa vattenskoter väldigt enkla att förvara också. Modeller som passar denna typ av Sea-Doo är Spark och Spark Trixx.

Fritid:

Mångsidighet först! Dragsport, fiske, livlig eller avslappnad körning, dessa vattenskoter har allt. Kombination av komfort och praktiska funktioner kommer att ta familjenöjen till nya höjder. GTI och GTI SE är modeller du är ute efter i denna kategori.

Touring:

Lyx, komfort och prestanda med rätt nivå av elegans. Här finner du GTX och GTX Limited. Fordon som erbjuder oförglömliga upplevelser i kombination med funktionalitet och prestanda.

Prestanda:

För den som vill testa egna gränser lika mycket som vattenskoterns. Revolutionär kombination av säkerhet och prestanda resulterar i vattenskoter som når top av racing prestanda. Här finner du GTR, RXT-X RS och RXP-X RS.

Dragsporter:

Här finner du branschens mest stabila åkning för dragsport, Wake och Wake PRO modeller. Oavsett om det gäller wakeboard, TUB eller vattenskidor, dessa maskiner klarar det bäst. Extra plats för att förbereda nästa åktur och massor av kraft med balanserad acceleration gör dessa modeller perfekt för dragsport.

Sport Fishing:

Byggda för fiske men också mångsidiga vattenskoter som tillbringar lika mycket till fisket som till en familjeäventyr. Mångsidighet och spänning är bara få fördelar som dessa fordon erbjuder. Modeller i frågan är FishPro Scout, FishPro Sport och FishPro Trophy.

Äventyr:

Ett nytt sätt att se långfärder! Explorer Pro 170 är branschens första vattenskoter byggd huvudsakligen för äventyr. Kombinationen av ett bättre förvaringssätt designad för att kunna ta med mer utrustning och sin noggranna form som gör det enklare att upptäcka nya vattenvägar gör denna vattenskoter optimal för äventyr.

Vattenskoter trailer:

För att du ska spendera mer tid på vattnet och mindre för att trassla med vattenskotern så erbjuder vi också vattenskoter trailers. Trailer ska skydda både dig och fordonet samt göra det enkelt att lasta på eller av. Oavsett om du behöver trailer som rymmer en eller två vattenskotrar, så har vi något till dig. Alla våra trailers är från Sea-Doo och därmed är anpassade för att kunna användas till de flesta Sea-Doo modeller. Är du nyfiken, kolla gärna våra trailers här.

Reservdelar, tillbehör och personlig utrustning:

Hos oss hittar du också original samt eftermarknads reservdelar och tillbehör till din vattenskoter. Våra originaldelar kommer självklart från märken Sea-Doo, BRP och LinQ men vi erbjuder också delar från tillverkare som Solas, SBT, Black Island, Riva, Prox, EMP och många fler. Nästa gång du behöver byta impeller eller slitring, du vet var du ska vända dig.
Utöver reservdelar och tillbehör så finner du också personlig samt vattensport utrustning. Du hittar våtdräkter, flytvästar, skor och mer från märken Jetpilot, Sea-Doo och O´Brien. Kläderna är tillgängliga i herr, dam och barnmodeller samt finns i olika färger, storlekar och tjocklekar för att passa just din stil eller behov.

Vattensport:

Sist men absolut inte minst finner du också vattensportutrustning. Vår utbud av wakeboard, kneeboard, åkring, vattenskidor, sup, kajak samt linor och pumpar kommer att täcka alla lekfulla ideér på vattnet. Dessa är tillverkade huvudsakligen från märket O´Brien och Aqua Marina. Dessa produkter skiner i kombination med de tidigare nämnda Wake och Wake Pro vattenskoter specialtillverkade för dragsport. Se vår sortiment av vattensportutrustning här.

Lägger till i kundvagnen

  • x