VANLIGA FRÅGOR

 

– KAN MITT SLUTPRIS PÅ SERVICE ELLER REPARATION SKILJA FRÅN ERT LÄMNADE PRISFÖRSLAG?

Om vi under din service eller reparation skulle hitta något vi anser behöver bytas kontaktas du alltid med information och vad tilläget blir kostnadsmässigt för dig. Sedan tar du beslutet om du vill att vi utför det vi rekommenderar. Vi gör aldrig något som du inte godkänt innan så ditt slutpris blir ändrat.

– KAN JAG GÖRA GARANTIÄRENDEN HOS ER INOM GARANTITIDEN TROTS ATT SKOTERN KOMMER FRÅN ANNAN ÅTERFÖRSÄLJARE?

Självklart detta är inga problem, vi hjälper dig alltid oavsett vart maskinen kommer ifrån. Dock kan väntetiden bli lite längre när kunder som valt att köpa sitt fordon från oss alltid har förtur in på verkstaden.

– FINNS DET NÅGON SERVICEINTERVALL PÅ MINA STÖTDÄMPARE?

Ja vi rekommenderar att du servar dina dämpare efter 150 mil eller en gång per år för att få bästa funktion. Har dina dämpare några år på nacken utan renovering så kan vi garantera att känslan blir som att åka med ny fjädring efter vi genomfört den. Vi renoverar alla dämpare och märken och har stor erfarenhet inom fjädring, renovering startar från 750:- /dämpare och varierar beroende på modell.

– HUR VET JAG OM MITT FORDON SKA GENOMGÅ UPPDATERING FRÅN BRP?

Är du ägare till ett fordon från BRP blir du alltid kontaktad på något sätt för denna bulletin som ska utföras. Vi dubbelkollar alla fordon när ni bokar in dem hos oss så vi ser om det är nått som ska uppdateras eller inte, är fallet mot förmodan så gör vi detta kostnadsfritt under ert inbokade besök.

Boka Ärende

Anmäl ditt ärende så kontaktar vi dig inom kort

Boka verkstad

  • (Gäller det tex Vattenskoter eller annat oregistrerat fordon så ange chassinummer)