Verkstad

DAGS FÖR SERVICE?

För att slippa onödiga reparationer under ditt ägande av fordonet rekommenderar vi att du följer service intervallerna så vi kontinuerligt kan hålla koll på ditt fordon. När ni köper ett nytt fordon från oss är det också av stor vikt att vi får in ert fordon på den årliga servicen, det är obligatoriskt oavsett fordon och märke för att er fabriksgaranti ska gälla. Läs mer om garanti här Har ni några funderingar gällande service eller reparationer se mer info nedan eller kontakta oss gärna. Vill ni boka en service hos oss klicka här

Boka Ärende

Anmäl ditt ärende så kontaktar vi dig inom kort

Kontakta oss

  • (Gäller det tex Vattenskoter eller annat oregistrerat fordon så ange chassinummer)

VANLIGA FRÅGOR

 

– KAN MITT SLUTPRIS PÅ SERVICE ELLER REPARATION SKILJA FRÅN ERT LÄMNADE PRISFÖRSLAG?

Om vi under din service eller reparation skulle hitta något vi anser behöver bytas kontaktas du alltid med information och vad tilläget blir kostnadsmässigt för dig. Sedan tar du beslutet om du vill att vi utför det vi rekommenderar. Vi gör aldrig något som du inte godkänt innan så ditt slutpris blir ändrat.

– KAN JAG GÖRA GARANTIÄRENDEN HOS ER INOM GARANTITIDEN TROTS ATT SKOTERN KOMMER FRÅN ANNAN ÅTERFÖRSÄLJARE?

Självklart detta är inga problem, vi hjälper dig alltid oavsett vart maskinen kommer ifrån. Dock kan väntetiden bli lite längre när kunder som valt att köpa sitt fordon från oss alltid har förtur in på verkstaden.

– FINNS DET NÅGON SERVICEINTERVALL PÅ MINA STÖTDÄMPARE?

Ja vi rekommenderar att du servar dina dämpare efter 150 mil eller en gång per år för att få bästa funktion. Har dina dämpare några år på nacken utan renovering så kan vi garantera att känslan blir som att åka med ny fjädring efter vi genomfört den. Vi renoverar alla dämpare och märken och har stor erfarenhet inom fjädring, renovering startar från 750:- /dämpare och varierar beroende på modell.

– HUR VET JAG OM MITT FORDON SKA GENOMGÅ UPPDATERING FRÅN BRP?

Är du ägare till ett fordon från BRP blir du alltid kontaktad på något sätt för denna bulletin som ska utföras. Vi dubbelkollar alla fordon när ni bokar in dem hos oss så vi ser om det är nått som ska uppdateras eller inte, är fallet mot förmodan så gör vi detta kostnadsfritt under ert inbokade besök.

Vi jobbar för att alltid lösa ditt problem så ägandet av ert fordon blir enkelt, utan oväntade kostnader och exakt som det ska vara, problemfritt och roligt!

Garanti & Priser

På nya fordon från BRP lämnar vi 2 till 4 års fabriksgaranti. Ni kan också välja att mot pristillägg få totalt 5 års fabriksgaranti på Can-Am ATV.

Vi rekommenderar att alltid följa våra servicerestriktioner och är också ett krav för att er fabriksgaranti ska gälla, för serviceintervaller och priser se Service/reparation. Oavsett vart fordonet är levererat så hjälper vi er med ett eventuellt garantiärende på ert fordon, vill ni skapa ett garantiärende hos oss skapa ert ärende här. På våra sålda begagnade maskiner lämnar vi 6 månaders garanti på drivlinan från att köpet genomförts. Vi går grundligt igenom maskinerna som säljs begagnade och servar samt åtgärdar eventuella brister innan leverans.

Priser på service samt intervaller på din BRP maskin hittar du nedan.

 

Service på skoter

Årlig Service Snöskoter 2T Small Pris: Ca 2795:-
Årlig Service Snöskoter 2T Wide Track Pris: Ca 2895:-
Årlig Service Snöskoter 4T 600 Small Pris: Ca 3695:-
Årlig Service Snöskoter 4T 600 Wide Track Pris: Ca 3795:-
Årlig Service Snöskoter 4T 900 Small Pris: Ca 3695:-
Årlig Service Snöskoter 4T 900 Wide Track Pris: Ca 3795:-
Årlig Service Snöskoter 4T 1200 Small Pris: Ca 3695:-
Årlig Service Snöskoter 4T 1200 Wide Track Pris: Ca 3795:-

 

Service på ATV

Årlig Service ATV 1-Cyl 400-450 Pris: Ca 3895:-
Årlig Service ATV 1-Cyl 400-450 (Vinter olja) Pris: Ca 3995:-
Årlig Service ATV 2-Cyl 570-1000 Pris: Ca 3895:-
Årlig Service ATV 2-Cyl 570-1000 (Vinter olja) Pris: Ca 3995:-
Årlig Service ATV 6x6 Pris: Ca 4195:-
Årlig Service ATV 6x6 (Vinter olja) Pris: Ca 4295:-

 

Service på SSV:

100 Tim / Årlig service  Pris: Ca 4500:-

 

Service på vattenskoter

Årlig Service SEA-DOO SPARK Pris: Ca 3395:-
Årlig Service SEA-DOO Storskrov 741 (Pappfilter) Pris: Ca 3995:-
Årlig Service SEA-DOO Storskrov 744 (Stålfilter) Pris: Ca 3995:-
Årlig Service SEA-DOO Storskrov 900 ACE Pris: Ca 3395:-

 

Service på Båtmotor

Gör en prisförfrågan med info på modell och antal timmar.

"Vi jobbar med alla försäkringsbolag, tar emot alla försäkringsärenden och åtgärdar fordonet till exakt ursprungskick innan skadan skedde. Vi är väldigt noggranna när vi gör en besiktning av ert skadade fordon så ingen dold del är skadad efter olyckan, alla maskiner mäts också upp exakt så vi inte missar dolda chassie skador."

Såhär går rutinen till om ni råkat ut för en olycka och reparation skall utföras:

  1. Kontakta ert försäkringsbolag för att anmäla skadan och få ert skadenummer för ärendet, detta nummer behövs vid inbokning hos oss.

  2. Skapa ert ärende hos oss där ni bland annat kommer få ange ert registrerings nummer samt skadenummer.

  3. Ni blir kontaktade av oss inom 24 timmar(vardagar) där ni får er tid för att lämna in ert skadade fordon.

  4. När ni kommer in till oss får ni en bekräftelse att maskinen är mottagen och tidpunkt då vi genomför er skadekontroll.

  5. När skadekontrollen är genomförd skickas reparationslistan till ert försäkringsbolag med bilder på skadan.

  6. Ert försäkringsbolag gör en bedömning av skadan, och håller alltid kontakt med oss om de behöver mer information. Hur lång tid det tar innan försäkringsbolaget ger oss ett godkännande för att reparera kan vi inte styra över. Här kan ni hålla koll med handläggaren på ert försäkringsbolag som hjälpte er med skadeanmälan för att få mer status.

  7. När vi fått ärendet godkänt från ert försäkringsbolag så kontaktar vi er med vilken tidpunkt maskinen beräknas vara reparerad och återställd i det skick som var innan skadan.

  8. Självrisken som ni har för er försäkring betalas i kassan hos oss när ni hämtar er maskin. Ni kan då få en lista om så önskas på alla delar som bytts på er maskin.

Förvara ditt fordon hos oss!

Säsongsförvaring

För er som köpt en ATV eller Vattenskoter av oss så erbjuder vi förvaring över vintern. Vi servar dem för att sedan förvara i uppvärmda lokaler inlåsta och larmade. Detta kräver att ni har minst en garageförsäkring tecknad på fordonet. Har ert fordon ett batteri tas detta ur direkt vid inlämning som ni får med er hem för att underhållsladda under tiden maskinen står i förvaring.

Pris för förvaring 3.500:-

per säsong (eventuell servicekostnad tillkommer)

För servicepriser klicka här.

Har ni köpt en Ski-Doo eller Lynx av oss så erbjuder vi  även förvaring över sommaren. Vi servar dem för att sedan förvara i lokaler inlåsta och larmade. Detta kräver att ni har minst en garageförsäkring tecknad på skotern. Har ert fordon ett batteri tas detta ur direkt vid inlämning som ni får med er hem för att underhållsladda under tiden skotern står i förvaring.

Pris för förvaring 3.500:-

per säsong (eventuell servicekostnad tillkommer)

För servicepriser klicka här.

Förvaring av Båt

Från 5.000 kr. Skicka en prisförfrågan med längd.


Lägger till i kundvagnen

  • x