Jethwear

Jethwear levererar kvalitativ och stilren personlig utrustning för snöskoter som parerar den tuffa kylan, dessutom har Jethwears plagg en rad funktioner som är designade för att passa just dina behov. Jethwear levererar skoteroverall, skoterkänga, jacka, skoterbyxa, mössa, handskar, hjälm och underställ i merino ull samt andra tillbehör. Du kan välja mellan fodrat och ofdrat material. Nedan hittar du våra kollektioner från Jethwear. Högkvalitativa samt prisvärda skoterkläder och utrustning.

Blå Jethwear overall

Overaller

Först, overaller från Jethwear är anpassade för tuffa vinterklimat så du kan spendera hela dagarna ute med din snöskoter. De innesluter hela kroppen, nästan som en jumpsuit gör, och ger dig rörelsefrihet utan att snön ska ta sig in förbi kläderna. Du kan välja mellan ett stort utbud av färger för att kunna klä dig i din egen stil och smak. Därefter kommer de med olika funktioner och i olika tjocklekar, allt för att anpassas för dina behov. Overallerna kommer också med en stor dragkedja på framsidan som gör det smidigt att ta sig in och ut från overallen eller bara vika ner ovandelen när du tar pauser. I nuläget erbjuder Jethwear dessa overaller:

röd jethwear jacka

Jackor

Jethwear erbjuder otroligt bekväma jackor utrustade med vinterns växlande väderförhållande i åtanke. Jackorna är vind-och vattentäta, med olika mängd foder beroende på behovet samt ett bra andningsförmåga. Alla funktioner närvarande bidrar till en roligare och säkrare upplevelse för dig. Hos Jethwear finns det något för alla. Några jackor modeller är:

  • Flight Anorak Jacket
  • One Mile Jacket
Röda jethwear byxor

Byxor

Byxorna är anpassade efter skoterlivet och vinter förhållanden, samt matchar med jackorna från Jethwear. De är designade med en hög midja och bekväma hängslen för att hålla snön eller kylan ifrån oönskade områden. Därefter håller byxorna värmen och erbjuder optimal kroppsandning. Du har möjligheten att välja de klassiska färger eller sticka ut i mängden med någonting mer annorlunda. Några modeller av byxor som erbjuds är:

  • Bib Byxor
  • Cruiser Byxor
Understöll i svart/grå

Underställ

Underställ från Jethwear säger till att ha dig bekväm och trygg hela dagen. Materialet andas enkelt och torkar snabbt ifall du blir blöt. Därefter är den utrustad för att behålla värmen och samtidigt transportera bort svett och fukt. Som allting annat från Jethwear, även underställ kommer i många olika färger så du kan anpassa det till din egna stil och smak.

Hjälm och goggles

Hjälmar

Hjälmar från Jethwear är helt anpassade för skoteråkning och erbjuder en säker och trygg åktur. De är uppbyggda med värmande foder och andningsmöjligheter för att hålla dit huvud varm och ventilerad. Vetenskapen bakom att hålla hjälmens tålighet vid hårda fall samt inte få den att kännas tung eller jobbig att bära är den nödvändiga balansen för hjälmar. Jethwear lyckades med att få säkerheten samt den lätta och smidiga känslan inbyggda på hjälmarna. Slutligen, hjälmarna kommer  i bred utbud av färger för att du ska kunna matcha med resten av din utrusning.

Svart/rosa handskar

Handskar

Handskarna är helt anpassade för skoteråkning och den kalla klimatet som kommer med det. Snön håller sig från tack vare handskarnas smarta skaft. De effektiva framsidor erbjuder bättre, enklare och stabilare grepp om handtaget. Jethwear ger dig valet mellan tumvantar eller fingervantar i massor olika färger, så du kan matcha med resten av din utrusning.

Avslutningsvis, är du nyfiken om Jethwear, besök gärna deras websida.

Fler märken


Lägger till i kundvagnen

  • x