ATV 2022 Modeller

 

Can-Am ATV 2022 modeller passar alla - från förare till görare.

Can-Am ATV-fordon för förare, lantbrukare, tävlingsmänniskor, äventyrare och görare. De som känner sig unga, antingen i kroppen eller i hjärtat. Alltifrån de otroligt mångsidiga Outlander-modellerna till den ultimata prestandan hos Renegade och de ungdomliga DS-modellerna. Varken Outlander eller Renegade viker sig på grund av väderförhållanden. Oavsett vad du arbetar med eller vad du förväntar dig, så finns det alltid en Can-Am-ATV för dig.

 

Här hittar du Can-Am ATV 2022 modeller som passar just dina behov!

Reservdelar och tillbehör

ATV 2022 Modeller med ETT UNIKT ANTIBLOCKERINGSSYSTEM (ABS)

VÄRLDENS FÖRSTA ATV MED ABS-BROMSAR (ETT ANTIBLOCKERINGSSYSTEM) SOM ÄR SPECIFIKT FRAMTAGNA FÖR OFFROADKÖRNING.

ABS Funktion
ATV ABS exempel

Först, KONTROLL I VARJE KURVA

Först och främst innebär ATV-körning mer än att åka framåt och bakåt. Med detta i åtanke så är den nyskapande ABS-systemet i kombination med "drag torque control" en banbrytande funktion. Med det sagt så gör det din CAN-AM till ett lättkontrollerat fordon tack vare ett förbättrat grepp och en ökad stabilitet när du accelererar eller saktar in.

Varpå BÄTTRE BROMSAR MED ABS

För det andra, när du bromsar justerar ABS-givarna omedelbart bromstrycket, vilket förhindrar att hjulen låser sig och du slipper slirningar även på ett halt underlag.
Dessutom ökar den stabiliteten vid körning utan gaspåslag.

Till sist, LITA PÅ DIN MASKIN

Resultatet blir körning med tillförsikt oavsett underlag.
Avslutningsvis så innebär det att ABS-bromsarna  inte bara låter dig att bibehålla stabiliteten på hala underlag,  utan de säkerställer även ett jämnt och förutsebart gensvar i alla typer av terräng och väderförhållanden.

Hittar du inget av våra Can-Am modeller som passar dig? Kolla gärna in våra Maverick och Traxter modeller också!