Utvalda favoriter

BÅT

Här finner du vår sortiment av båt. Vi erbjuder årets och äldre båt från Ockelbo, Sting och Nordkapp. Kontakta oss gärna om du har frågor om de olika båtmodellerna, få prisförslag eller annat. Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ. Skicka en intresseanmälan via formuläret på sidan eller eventuellt kan du gärna ringa eller maila för mer info.

Ockelbo båtar

Ockelbo strävar efter den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft vid tillverkning av sina båtar. Därmed lägger de mycket vikt på att bygga mångsidiga båtar då deras kunder har olika behov och önskemål. I år erbjuder vi Ockelbo B16 AL, Ockelbo B18 CC, Ockelbo B21 CAB och Ockelbo B25 CAB. Ockelbo B16 AL är den optimala avvägningen mellan känsla och förnuft. Modellen ärver mycket från tidigare B-16 modellen men med mer moderna teknik- och materialval. Därefter är Ockelbo B18 CC skapad för ett aktivt båtliv där familj, sport och fiske är i fokus. Därmed finner du Ockelbo B21 CAB, en stadig båt som är lika pålitlig som trivsam. Sist men inte minst erbjuder vi Ockelbo B25 CAB. Med stor yta och självsäkerhet bland vågorna är denna båt en svårslagen kombination av känsla och förnuft.

Sting båtar

Sting tillbringar allting från praktiskt användning till nöje på en fin sommardag. I år erbjuder vi båtar från S-Serien, Pro-Serien och FT-Serien. Dessa inkluderar Sting 485S, Sting 530S, Sting 535 Pro och Sting 730 FT. Först, S-Serien består av två skärgårdsjeep, Sting 485S och Sting 530S. Oavsett om du är ute en båt för hobbyfiske, vattensport eller sköna dagar på sjön med familjen, de lättkörda S-Serien levererar. Därefter finner du Sting 535 Pro som inkluderas i Pro-Serien. Den perfekta fritidsbåten med generöst utrymme. Slutligen erbjuder vi också Sting 730 FT, från FT-Serien. Båten har en täckt hytt och bjuder på rejäl komfort och sjöegenskaper som klarar nordiska förhållanden. Därmed är båten utrustad med sovplatser till två vuxna och två barn, massor av standardutrustning och ännu fler tillbehör att välja bland. Med det i åtanke kan du utrusta båten efter just dina behov.

Nordkapp båtar

Nordkapp tillverkar olika typer av båt; bowrider, styrpulpet, daycruiser, hyttbåt, RIB och aluminiumbåtar. Vi erbjuder bowrider båtar specifikt från Nordkapp. Dessa typer av båt kännetecknas med dess öppenhet och fokus på båtens cockpit samt syns ofta som familjebåt. Eftersom bowriders är öppna, kapell är en viktigt tillbehör när det gäller förvaring då den ger möjligheten att undgå regnet och vinden. I år hittar du Nordkapp Avant 605 modellen hos oss! Skapad för minnesvärda resor med vänner och familj, Avant 605 kommer med en ren och elegant design. Dess höga fribord och den bredare bogdesignen ger enkel åtkomst ombord samtidigt som alla sitter tryggt och säkert. Kombinera detta med Mercurys tysta motorer för den ultimata nöjen på vattnet. Båten är 608 cm lång, 220 cm bred, har 122 liter tank kapacitet samt stödjer upp till 7 personer.

Mercury båtmotorer

Vi erbjuder en bred sortiment av Mercury båtmotorer i olika prisklasser anpassade för olika användningsområden. Oavsett om du är ute efter motor till en liten fiskebåt eller en större familjebåt, du hittar en motor hos oss! Nu erbjuder vi möjligheten att handla Mercury via sprängskisser också. Tryck på sprängskisser, sedan Mercury och sök efter modellen eller delen du är ute efter. Därefter lägger du bara till den i varukorgen. Se vår sortiment av Mercury båtmotorer här.

Vattensport

Sist men absolut inte minst finner du också vattensportutrustning. Vår utbud av wakeboard, kneeboard, åkring, vattenskidor, sup, kajak samt linor och pumpar kommer att täcka alla lekfulla ideér på vattnet. Dessa är tillverkade huvudsakligen från märket O´Brien och Aqua Marina. Dessa produkter skiner i kombination med de tidigare nämnda Sting S-Serien båtar, Sting 485S och Sting 530S. Se vår sortiment av vattensportutrustning här.

Lägger till i kundvagnen

  • x