Sting 2022 Modeller

 

Sting 2022 Modeller

 

 

Välkommen till våra 2022 Sting modeller! De olika Sting-serien som inkluderar S-serien, Pro-serien och FT-serien tillbringar allting från praktiskt användning till nöje på en fin sommardag.

 

Här hittar du Sting som passar just dina behov!

Båtmotor

För det första, styrpulpet är en populär båt både för dagsturer och för praktisk användning om du har egendom vid havet. Följden blir att många väljer styrpulpet som hyttbåt, och den kan täcka många behov, bland annat för att transportera olika typer av bagage. De öppna lösningarna är ofta ett omtyckt inslag i styrpulpetar, och konsollösningarna varierar ofta med båtens storlek och funktion. I större styrpulpetar (6 meter och uppåt) hittar du i många fall centrerade förarkonsoler. Tvärtemot mindre styrpulpetar ofta har en förarkonsol placerad på styrbord för att ge maximalt utrymme att flytta från fören till akter på babordssidan.

Först och främst, passagerarna som sitter på akterbänken i en styrpulpet är mer utsatta för vind och väder, till exempel i en bowrider eller daycruiser. Fördelen är i gengäld att du kan röra dig mer fritt runt båten. Med en öppen rosett har du också ett lättare jobb. Oavsett om du använder båten mycket på öresor, dagsturer och åker till och från bryggor med praktiska sysslor. Slutligen är styrpulpeten är också en populär båt för användning i vattensporter och fiske. Detta är på grund av att den är lätt att flytta runt och du har bra överblick.

Vill du veta mer om de olika Sting modeller, dess funktioner eller bara fler inlägg om båtarna, besök gärna Sting websidan.

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x