Sea-Doo

Sea-Doo utgör det marina segmentet inom BRP med deras vattenskoter, tillbehör samt utrustning. Vi har ett stort utbud av orginaltillbehör och reservdelar till Sea-Doo

Sea-Doo Spark

Rec Lite

För det första, "Clean, affordable, fun and easy to use" var motivet bakom denna vattenskoter kategorin. De är utformade för att göra vattnet tillgängligt och roligt för alla. Modeller som i nuläget representerar denna kategori är:

 • SPARK
 • SPARK TRIXX

Sea-Doo Spark kombinerar bränsle snål design tillsammans med en konkurrenskraftigt pris. Därefter är den enkel att förvara på grund av dess kompakt storlek utan att vara för liten. Till sist, oavsett om du kör med vänner eller solo, så ger Sea-Doo Spark nöje och tillgängliga sitskonfigurationer för upp till tre personer.

GTI

Fritid

Vattenskotrar i denna kategori fokuserar på mångsidighet. Från spänning till relax, ge liv åt familjeäventyr med dessa modeller:

 • GTI
 • GTI SE

Sea-Doo GTI erbjuder 160 liters förvaringsvolym så att du kan packa så mycket som du behöver för dagarna på sjön. Utanför det, touringsäte, Bluetooth-ljudsystem, vattentät telefonfack och liknande utrusning kommer med GTI för att ge dig högsta familjenöje på vattnet.

Sea-Doo GTX

Touring

Upplev komfort och funktionalitet med stil! Touring maskiner är för dig som njuter av en bekymmersfri dag och bara vill njuta. Vattenskotrar som passar i denna kategori är:

 • GTX
 • GTX LIMITED

Den lyxiga och stabila Sea-Doo GTX-plattformen erbjuder variation på vattnet. Smart förvaring som innehåller en direkt åtkomlig främre förvaringsutrymme, platser för kylboxar och annan typ av förvaring säger till att du får med dig allt du behöver och kan nå det enkelt. Därefter kommer ett fullt integrerat Bluetooth-ljudsystem med en fjärrkontroll där du enkelt väljer låt och justerar volymen. Slutligen, är du ute efter en "picknick" på vattnet, njut med en Sea-Doo GTX.

RTX-X

Prestanda

Dessa är för dig som föredrar kraft över allt annat! Sea-Doo kommer med tre varianter av kraftfull prestanda med imponerande effekt/viktförhållande och tävlingsinspirerade egenskaper. Dessa modeller är:

 • GTR
 • RXT-X
 • RXP-X

Även om dessa modeller är prestandafokuserade med de starka Rotax motorer, så tappar du inte säkerheten, kontrollen eller komforten. Justerbar bakre sadel, vidhäftande sätesyta fram och djupa knäskydd skapar en perfekt sammansmältning mellan föraren och vattenskotern med hög prestanda. Därefter är den integrerad med ett vattentät ljudsystem. 100 watt effekt med Bluetooth-anslutning låter dig ta musiken med dig vart du än kör.

WAKE

Dragsport

Först, gillar du åka vattenskidor, wakeboard eller annat vattensport så är dessa modeller drömmen för dig. Utrustade med skidläge, dragstång, boardsfäste och liknande dragsportsfokuserade funktioner för att säga till att ditt drag är på nästa nivå. Sea-Doo modellerna som fokuserar på dragsport är:

 • WAKE
 • WAKE PRO

Med extra plats för förberedelse, lätt ombordstigning och en 100 W Bluetooth-ljudsystem, vill du inte att en annan vattenskoter ska dra dig.

Fish Pro

Sportfiske

Nu är det svenska sportfiskares tur! Precis som andra Sea-Doo vattenskotrar, dessa modeller är stabila, pålitliga och snabba men har också blivit konstruerade för fiske. Modellerna är anpassade för att göra fisket bekvämt och effektivt. Dessa innehåller:

 • 1. FISH PRO SCOUT
 • 2. FISH PRO SPORT
 • 3. FISH PRO TROPHY

För det första, med FISH PRO maskinerna kan du kryssa runt i både salt- och sötvatten, som gör de till ett spännande alternativ till en båt. Modellerna är också konstruerade för att ge otroligt stabilitet när du har hittat rätt fiskeställe. Bekvämt säte i förarställning, passagerarsätet när det är dags att fiska samt vinklade fotstöd gör din upplevelse från körning till fiske så säkert och tryggt som möjligt. Därefter ger den förlängda bakdelen mer utrymme för fiske, enklare ombordstigning och ökad stabilitet. Para ihop det med ett 51 liter kylbox anpassad för fisken där du förvarar utrusning, matsäck, betesfisk eller fångsten, och du är helt utrustad för fiske.

Avslutningsvis, är du nyfiken om Sea-Doo, besök gärna deras websida.

Fler märken


Lägger till i kundvagnen

 • x