Vilka är vi?

Under bolagets verksamma år har vi gått från liten till stor under relativt kort tid. Vi invigde hösten 2016 vår nya stora anläggning som byggts ut för 3:e gången där ni hittar ett av Nordens största utbud av fordon, reservdelar och tillbehör. Hösten 2016 lanserade vi också vår e-handelsbutik där vi visar hela vårt sortiment och där kunden kan få full support samt beställa våra produkter på ett enkelt sätt. Idag levererar vi ca 1000 fordon per år från vår butik och våra egna eftermarknadsprodukter till hela Norden. Självklart har vi också en stor fristående verkstad med egen kundmottagning. I stort sett alla former av powersport-produkter hittar du hos oss i form av Snöskoter, Vattenskoter, ATV, UTV och Båtar från varumärken som Lynx, Ski-Doo, Sea-Doo, Can-Am, Stark, Sting, Nordkapp, Ockelbo och Mercury.

Oktan är grundat och byggt av åkare, för åkare ”BUILT BY RIDERS FOR RIDERS”. Vi hade en filosofi när vi startade som vi än idag strävar mot. Att kunna dela vår erfarenhet kring powersport-produkter oavsett användningsområde. Passionen vi har för detta är oändlig och vi jobbar kreativt varje dag för att hela tiden vara i framkant gällande vår support till våra kunder. Tillsammans vill vi dela glädjen av friheten samt möjligheterna våra produkter ger oss.

Butikssäljare

Personlig utrustning

OM TJÄNSTEN: Vi söker nu en ny butikssäljare som vill förstärka vårt team. Denna tjänst är belagd i vår klädavdelning vilket innebär att större delen av arbetet kommer vara att vägleda våra kunder till rätt val av all personlig utrustning sommar som vinter. Du ska vara kundens första möte och den som ser till att ingen kund lämnar butiken obemärkt.
I butiken hjälps vi åt inom alla områden och du ska vara beredd att rycka in där det behövs. Det innebär att det även förekommer försäljning av tillbehör/reservdelar både i butik och via telefon.
Du kommer att tillsammans med övrig butikspersonal ansvara för dagliga inköp samt större säsongsordrar. Du ser även till att avdelningen har välfyllda hyllor, att skifta sortiment efter årstid samt göra ditt yttersta för att våra kunder skall få en förstklassig service i OKTANs anda.

VEM ÄR DU:Vi ser att du är en positiv och social person som drivs av att lära dig nya saker varje dag. Du har ett stort intresse inom personlig utrustning och drivs av att hela tiden utveckla dig själv och ditt kunnande. Under delar av året är arbetstrycket stort och kräver god förmåga att arbeta under stress och att kunna rycka in där det behövs. Vi ser att du är en noggrann och ansvarstagande lagspelare som alltid prioriterar kunden i första hand. Kundservice och vård av kundrelationer ligger dig varmt om hjärtat.

MERITERANDE:Har du tidigare arbetat med personlig utrustning samt med BRPs produktsortiment är detta ett plus.
Tidigare erfarenheter av inköpsplanering/budgetering samt kampanjplanering.
Körkort B samt förarbevis snöskoter.
Erfarenhet av affärssystemet DL Prime.

 

Kontakta oss

Jobba med oss i butiken

  • Max filstorlek: 3 MB.

Vi ser fram emot din ansökan!


Lägger till i kundvagnen

  • x