BRP platinum certifierad återförsäljare

Om Oktan

 

 

Oktan Sverige AB är ett BRP Premium Center som bedriver försäljning av fordon, eftermarknad samt service inom Powersport produkterna Skoter, Vattenskoter, ATV, SSV, Båt och Båtmotorer.

Bolaget Oktan Sverige AB grundades 2010 och hade invigning av sin första butik den 2:a Oktober hösten 2010.

Under bolagets verksamma år har vi gått från liten till stor och vi invigde hösten 2016 vår nya stora anläggning som byggts ut för 3:e gången där ni hittar ett av Nordens största utbud av fordon, reservdelar och tillbehör. Hösten 2016 lanserade vi också vår första näthandelsbutik där vi visar hela vårt sortiment och där ni som kund hos oss kan få full support samt beställa våra produkter på ett superenkelt sätt.

Självklart hittar ni hos oss också en stor fristående verkstad med egen kundmottagning för era servicebesök.

Idag levererar vi ca 800 fordon per år från vår butik och våra egna eftermarknadsprodukter till hela Norden.

 

Oktans filosofi

Vi hade filosofi när vi startade som vi än idag strävar mot, att kunna dela vår erfarenhet kring powersport-produkter oavsett användningsområde och alltid göra allt för att er upplevelse med våra fordon och eftermarknad blir enligt förväntan och mer därtill.

Passionen vi har för detta är oändlig och vi jobbar kreativt varje dag för att hela tiden vara i framkant gällande vår support till er kunder, och tillsammans dela glädjen av friheten samt möjligheterna våra produkter ger oss.

Oktan är grundat och byggt av åkare, för åkare.


Lägger till i kundvagnen

  • x