Lynx 2023

 

Lynx har inför 2023 gjort det ännu lättare för oss att möta era förväntningar genom att ytterligare utökat sitt redan enorma utbud på marknadsledande modeller.

NYA SHREDDER: Vassare än någonsin, även till namnet. Utvecklad i Finland för djupsnö och utmanande terräng därmed fantastiskt kul.
Dessutom är GLX 5900 TILLBAKA! För dem som kört den, för dig som drömt om att köra den samt för dem som minns varför den blev en legend.

Kontakta oss gärna för feedback om de olika Lynx 2023 modeller nedan för att få ett prisförslag på någon av modellerna eller för att boka en provkörning inför kommande vinter.

Radien

FÖR AKTIV KÖRNING

Huvudsakligen är Radien-chassit designad en för att erbjuda aktiv körning, mest gynnsam viktfördelning tillsammans med en invinklad bandtunnel, smalt säte och bränsletank. På det sättet ger den föraren en rörelsefrihet och flexibla köregenskaper.
Dessutom ger den inbyggda tunnelkylaren en lätt men verkningsfull kylning. _________________________________________

Radien²

HÄPNADSVÄCKANDE KÖREGENSKAPER

För det första, mindre massa, mindre luftmotstånd samt mindre ansträngande för föraren erbjuds av denna plattform. Därefter innebär Radien² plattformen en smalare design,
kort bandtunnel och extruderade fotsteg samt en mer produktiv design för pudersnö som låter föraren lämna allt bakom sig i djupsnö. ________________________________________________________________________

Radien DS

SPECIALISERAD FÖR DJUPSNÖ

Först och främst ger Radien DS chassit utmärkt kontroll i djupsnö och branta sluttningar. Dessutom är en kort tunnel som minskar luftmotståndet i sluttningar och djupsnö hemligheten bakom smidigheten.
Därefter ger den integrerade tunnelkylaren i kombination med ett innovativt stänkskydd på bakaxeln en lätt men effektiv kyllösning. _________________________________________

Radien-X

MÅNGSIDIGHET FÖRST

Inledningsvis är Radien-X-chassit konstruerat för att vara mångsidigt. Därpå har det en optimal viktfördelning, utmärkt ergonomi, robust konstruktion och anpassningsbart lastutrymme.
Dessa snöskotrar med Radien-X-chassi kombinerar goda köregenskaper, vindskydd, praktiska lösningar och komfort. Avslutningsvis är resultatet en kompromisslös körupplevelse.

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x