Lynx 2025 modeller banner

I 2025 har Lynx gjort det än enklare för oss att överträffa dina förväntningar genom att utvidga sitt redan imponerande sortiment av ledande modeller.

Kontakta oss gärna för feedback om de olika Lynx 2025 modeller nedan för att få ett prisförslag på någon av modellerna eller för att boka en provkörning inför kommande vinter.

Crossider

Dess mångsidighet tar dig enkelt överallt.

Xterrain

2025

Pris från 153 900 kr

 

Commander

2025

Pris från 192 900 kr

 

Brutal

2025

Pris från 225 900 kr

 

Djup Snö

Även de brantaste sluttningar blir som en dans på rosor.

Shredder

2025

Pris från 182 900 kr

 

 

Arbete

Kraftpaketet som gör jobbet enkelt.

49 Ranger

2025

Pris från 134 900 kr

 

59 Ranger

2025

Pris från 144 900 kr

 

69 Ranger

2025

Pris från 205 900 kr

 

 

På LED

Terrängskotrar för prestanda, körupplevelse och komfort.

Rave

2025

Pris från 198 900 kr

 

Adventure

2025

Pris från 141 900 kr

 

 

Ungdom

Rave 120 & Rave 200 erbjuder en ny möjlighet att åka för de som vill vara framtidens led- och lössnöförare!

Rave 120/200

2025

Pris från 58 900 kr

 

Crossover Snöskoter

Lynx crossover snöskotrar är speciellt utvecklade för att med glans klara varierande snöförhållanden, med enastående prestanda kombinerad med suverän körkvalitet och mångsidighet.

För långdistansturer är Lynx Xterrain crossover ledskotrar det perfekta valet. Dessa skotrar är utformade för att få ut det mesta av varje äventyr på led, med högkapacitetsfjädring kombinerad med oändlig Rotax® motoreffekt och ändamålsenlig design för enastående långfärder.

Om du är inriktad på terrängkörning är terränginriktade extrema crossover-snöskoter, Lynx Brutal, det perfekta valet. Denna skoter är framtagen för spänningssökare som vill utöka sitt körområde från leder till outforskade snölandskap, med mångsidighet i mästarklass.

Djupsnö skotrar

Med Lynx Shredder djupsnöskotrar får du suveränt nöje där det är som brantast och djupast. Utvecklade i Finland för att ge oslagbar följsamhet, effekt och kontroll i den mest utmanande terrängen, är dessa skotrar din nyckel till att rita om gränserna i djupsnön.

Med en lössnödynamisk Radien²-plattform och rak kort bandtunnel är Shredder konstruerad för att dominera i djupsnö. Denna skoter ger dig gränslös effekt och överlägsen kontroll, vilket gör den till det perfekta valet för dynamik i lössnö.

Med unik PPS² boggifjädring och långt drivband erbjuder Shredder en oöverträffad kombination av djupsnöprestanda, följsamhet och glädjefaktor. Dessa skotrar är designade för att ta dig genom de mest utmanande snöförhållandena med stil och prestanda. Så ta kontrollen över djupsnön med en 2025 Lynx Shredder och upplev äkta vinterglädje som aldrig förr.

Snöskoter för arbete

Från daglig vintersyssla till tunga arbeten, är Lynx arbetsskotrar kända för sin enastående robusthet, kapacitet och lätta hantering. Med en toppklassig kapacitet och stark dragkapacitet erövrar Lynx arbetsskotrar vintern med styrka och lätthet. Deras hållbarhet, oöverträffade arbetsförmåga och användarvänliga design gör dem till det perfekta verktyget för att få jobbet gjort, från gryning till skymning.

Lynx snöskotrar drivs av Rotax® 4-takts- och 2-taktsmotorer med prestanda på proffsnivå, vilket garanterar enkel användning och branschledande bränsleeffektivitet. Dessa är arbetsskotrar som verkligen håller, oavsett vilka utmaningar vintern kastar på dig.

För de hårdföra proffsen finns det förnyade PRO-paketet för Lynx arbetsskotrar. Med skräddarsydda funktioner från böjda A-armar till draganordning, erbjuder detta paket ökad funktionalitet, skydd och kapacitet för att möta de mest krävande arbetsuppgifterna. Med en 2025 Lynx arbetsskoter kan du lita på att få jobbet gjort med kraft och precision.

Snöskotrar för ledkörning

Lynx fjädring är ett koncept i sig. Med PPS³ boggifjädring och LFS+ framfjädring som är konstruerade för Nordiska förhållanden, erbjuder våra ledskotrar unik komfort, sportighet och prestanda som tar din körning till nästa nivå.

Från adrenalinfylld Rotax® 850 E-TEC Turbo R 2-taktare till effektiva ACE 4-taktare och helelektriska Rotax® E-Power, har våra ledskotrar de senaste motorteknikerna för oöverträffad prestanda på alla ledtyper.

Oavsett om du kör ensam eller med en passagerare, erbjuder våra Lynx ledskotrar ändamålsenlig ergonomi och köregenskaper för maximal körglädje på alla ledtyper. Skapa oförglömliga vinterögonblick med en 2025 Lynx ledskoter och utforska världen med stil och prestanda.


Lägger till i kundvagnen

  • x