Ski-Doo lifestyle summit

Inför 2025 är Ski-doo glada att presentera spännande nyheter som får oss mer laddade än någonsin inför den kommande säsongen.

Kontakta oss gärna för vår feedback på de olika Ski-Doo 2025 modeller, för att få ett prisförslag eller varför inte boka en provkörning inför kommande vinter.

Djup snö

Även de brantaste sluttningar blir som en dans på rosor.

Summit

2025

Pris från 191 900 kr

 

Freeride

2025

Pris från 235 900 kr

 

På led

Terrängskotrar för prestanda, körupplevelse och komfort.

Renegade

2025

Pris från 133 900 kr

 

MXZ

2025

Pris från 133 900 kr

 

Grand Touring

2025

Pris från 147 900 kr

 

 

Crossover

Dess mångsidighet tar dig enkelt överallt.

Backcountry

2025

Pris från 148 900 kr

 

Expedition

2025

Pris från 175 900 kr

 

 

Arbete

Kraftpaketet som gör jobbet enkelt.

Scandic

2025

Pris från 137 900 kr

 

Tundra

2025

Pris från 132 900 kr

 

 

Mellanstor

Skotrarna är utformade för nybörjarnivå eller mindre förare med korrekt anpassad ergonomi och kraft för att maximera nöjet för förare oavsett erfarenhetsnivå och storlek.

Summit Neo

2025

Pris från 112 900 kr

 

MXZ Neo

2025

Pris från 107 900 kr

 

 

Ungdom

MXZ 120 & MXZ 200 erbjuder en ny möjlighet att åka för de som precis har upptäckt That Ski-Doo Feeling och som vill vara framtidens led- och lössnöförare!

MXZ 120/200

2025

Pris från 58 900 kr

 

Plattformen för djup snö

Oavsett om du klättrar uppför branta sluttningar, driver upp moln av pudersnö eller slingrar dig genom trädrader, reagerar våra djupsnöskotrar omedelbart och körs utan ansträngning. Med en lätt och smal design är Ski-Doo djupsnöskotrar enkla att manövrera. Den smala spårvidden och den lätta boggifjädringen gör det lätt att välja dina linjer och sparar energi för längre dagar på snön.

För att möta de djupaste dagarna är våra skotrar utrustade med längre drivband med höga profiler som ger bärighet och grepp så att du kan förflytta dig ovanpå snön. Välj mellan 146-, 154- eller 165-tums bandlängder för att anpassa din körupplevelse efter behov.

Med avancerade Rotax 2-taktsmotorer erbjuder Ski-Doo 2025 Modeller en omedelbar gasrespons och ledande hästkrafter i sina klasser, samtidigt som de garanterar effektivitet och tillförlitlighet i varje körning. Oavsett om du väljer en standardmotor eller vår fabriksbyggda turboladdade kraft, kan du lita på att din Ski-Doo snöskoter tar dig dit du vill med stil och prestanda.

Plattformen för ledkörning

Med stabil prestanda, precision och komfort tar Ski-Doo ledskotrar din körning till nya höjder på varje kurva, gupp och raka leder under dina vinteräventyr.

Ski-Doo ledskotrar är utrustade med branschens bästa Rotax-motorer. Detta ger oöverträffad prestanda och överlägsen kapacitet som inget annat kan mäta sig med. Våra X-RS och X ledskotermodeller är speciellt designade med racinginspirerade funktioner, inklusive högkapacitets-stötdämpare och chassiförstärkningar för att klara de tuffaste lederna.

Sammanfattningsvis, Oavsett om du kör ensam eller tillsammans med en vän, erbjuder Ski-Doo ledskotrar komfort och bekvämlighet som standard. Med funktioner som höga vindrutor och uppvärmda säten kan du njuta av vintern med både komfort och stil. Så upptäck varför Ski-Doo är född på lederna och uppfödd för att leverera ultimat prestanda och njutning på varje vinterväg du väljer att utforska.

Crossover Snöskotrar

Med en konstruktion som erbjuder mångsidighet för att ta dig vart som helst på ditt äventyr, Ski-Doo 2025 Modeller kombinerar legendarisk ledprestanda med off-trail-kapacitet. Detta är för att leverera samma mångsidiga kör-varsom-helst möjlighet som dagens crossoverförare söker.

Därmed är Ski-Doo Crossover snöskotrar utformade för att kombinera de bästa egenskaperna hos både djupsnöskotrar och ledskotrar. Med justerbar spårvidd kan du hitta den perfekta balansen för din körning. Vår högpresterande fjädring med bredare spårvidd ger dig förtroende på lederna samtidigt som den ger en uppiggande glädjefaktor i vildmarken.

Byggda med en robust tuffhet och kraftfulla Rotax 2-taktsmotorer är de designade för att klara de mest utmanande vinterterrängerna. Dessa skotrar är fullt kapabla att ta dig vart som helst på snö och dra med sig nästan vad som helst på turerna. När arbetet är klart är det bara ett fullfjädrat vinteräventyr i ren stil som gäller. Så ta kontrollen över vintern med en Ski-Doo Crossover snöskoter och utforska världen med stil och prestanda.

Arbete

Skandic snöskotrar är byggda för att klara de tuffaste jobben på avlägsna platser, med enorm kraft och förfinad körning. Därmed stark dragkapacitet och långa, breda drivband får du flyt och dragkraft för att ta dig dit du behöver komma.

Ski-Doo Tundra arbetsskotrar erbjuder en unik kombination av låg vikt och smidighet, perfekt för lätt bogsering och enastående ekonomi. Dessa skotrar är idealiska för att ta sig fram i outforskad vinterterräng, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för alla som behöver pålitlig prestanda på jobbet.

Slutligen, med en Ski-Doo arbetsskoter får du inte bara ett pålitligt arbetsredskap utan också en maskin som levererar glädje och prestanda under långa helger på snön.


Lägger till i kundvagnen

  • x