Vilka är vi?

BOLAGET OKTAN SVERIGE AB GRUNDADES 2010 OCH HADE INVIGNING AV SIN BUTIK DEN 2:A OKTOBER 2010.

Under bolagets verksamma år har vi gått från liten till stor under relativt kort tid. Vi invigde hösten 2016 vår nya stora anläggning som byggts ut för 3:e gången där ni hittar ett av Nordens största utbud av fordon, reservdelar och tillbehör. Hösten 2016 lanserade vi också vår e-handelsbutik där vi visar hela vårt sortiment och där kunden kan få full support samt beställa våra produkter på ett enkelt sätt. Idag levererar vi ca 800 fordon per år från vår butik och våra egna eftermarknadsprodukter till hela Norden. Självklart har vi också en stor fristående verkstad med egen kundmottagning. I stort sett alla former av powersport-produkter hittar du hos oss i form av Snöskoter, Vattenskoter, ATV, UTV och Båtar från varumärken som Lynx, Ski-Doo, Sea-Doo, Can-Am, Spyder, Ockelbo, STING, Nordkap och Mercury.

Oktan är grundat och byggt av åkare, för åkare ”BUILT BY RIDERS FOR RIDERS”. Vi hade en filosofi när vi startade som vi än idag strävar mot. Att kunna dela vår erfarenhet kring powersport-produkter oavsett användningsområde och alltid göra allt för att er upplevelse med våra fordon och eftermarknad blir enligt förväntan och mer därtill. Passionen vi har för detta är oändlig och vi jobbar kreativt varje dag för att hela tiden vara i framkant gällande vår support till våra kunder. Tillsammans vill vi dela glädjen av friheten samt möjligheterna våra produkter ger oss.

SERVICETEKNIKER

OM TJÄNSTEN:

Vi söker en driven mekaniker till vår välrenommerade moderna verkstad. Du får en egen välutrustad arbetsstation som du ansvarar över. Du kommer serva, felsöka och reparera allt ifrån snöskoter, vattenskoter, ATV, SSV, släpvagnar samt båtmotorer. Alla mekaniker är en del i vårt välsmorda hjul gällande säsongernas åtskilliga leveranser av nya enheter till slutkund. Vissa monteringar är med 100% instruktioner och andra mer lösningsorienterade där du får utrymme att var mycket kreativ i lösandet. Du kommer ha kundkontakten i största möjliga utsträckning själv då vi vill att upplevelsen ska vara så personlig som möjligt. Våra kunder är det viktigast vi har, därför söker vi dig som vill göra ditt yttersta för att dessa ska få en förstklassig service i OKTANs anda. Tjänsten är heltid och tillsätts per omgående.

VEM ÄR DU:

Du har ett stort intresse i powersportprodukter av alla de slag som du mer än gärna använder på din lediga tid. Du är en positiv person som drivs av att lära dig nya saker varje dag. Du känner dig trygg med att prata med kunder gällande deras maskiner och ev. kostnader som uppkommer. Du har god förmåga att läsa teknisk engelska i manualer/handböcker för att kunna lösa uppgifter, som montering/felsökning. Du håller god ordning på din arbetsplats. Under delar av året är arbetstrycket högt och kräver god förmåga att arbeta under stress. Vi ser att du är en noggrann och ansvarstagande lagspelare som alltid prioriterar kunden. Du vill vara en del i att OKTANs verkstad når nya nivåer i kundnöjdhet och kvalité, en nivå vi vill var unik med i denna bransch.

MERITERANDE:

Om du arbetat med BRPs produkter som mekaniker tidigare och deras diagnossystem, samt har vana av att jobba i BRPs backoffice BOSSWEB. Om du inte jobbat med BRPs produkter har du någon form av mekanikerutbildning eller jobbat med andra varumärken i samma powersport segmentet. Erfarenhet av att jobba i affärssystemet DL Prime. Körkort B samt förarbevis snöskoter.

Kontakta oss

Jobba med oss i verkstan

  • Max filstorlek: 3 MB.

Vi ser fram emot din ansökan!


Lägger till i kundvagnen

  • x