Västgård Game Fair med Oktan!

Fredag till söndag 28 juni - 30 juni 2023

Oktan på Västgård!

Oktan AB är stolta över att presentera våra snöskotrar, ATV, SSV och vattenskotrar på Västgård Game Fair 2023! Som utställare på mässan, kommer vi att finnas tillgängliga för att prata med kunder, erbjuda provkörningar av våra fordon och mycket mer.

Västgård Game Fair är en mässa för dig med en friluftig livsstil och intresse för fiske, jakt, häst, hund, motor, jord, skog, mat, hantverk, hem/hushåll och mycket mer. Här har du chansen att ta del av nyheter och produktvisningar från en mängd olika utställare. Det finns även ett späckat dagsprogram med prova på-skytte, föreläsningar, demovisningar i utställares montrar och mycket mer. På kvällen finns det dessutom artister och dans att se fram emot.

Utställarpresentationerna har redan startat, så boka in helgen 28-30 juli i din kalender nu för att inte missa denna fantastiska mässa! Kom och besök oss på Oktan AB:s monter för att se våra senaste modeller och prata med våra kunniga representanter. Vi ser fram emot att träffa dig på Västgård Game Fair 2023!

 

Västgård Game Fair Karta

ÖPPET

Fredag & lördag
10:00-17:00
Söndag
10:00-15:00
Fredag- & lördagkväll
18:00-01:00
Camping
öppnar tors 27/7 kl 12:00

Lägger till i kundvagnen

  • x