Västgård Game Fair med Oktan!

Fredag till söndag 28 juli - 30 juli 2023

Oktan på Västgård!

Det är denna tid på året som vi brukar infinna oss i Kall för att delta på Västgård och det är ingen skräll att vi är även med i 2023. Men i år slår vi till större än någonsin! Som utställare på mässan kommer vi att finnas tillgängliga för att prata med kunder, erbjuda provkörningar av våra produkter och mängder av exklusiva rabatter och kampanjer som enbart gäller i Västgård.

I vanlig ordning har vi med oss Sea-Doo vattenskotrar, Can-am ATV och SSV för provkörningar. Men det tar inte slut här.. I år har vi en extra stor nyhet för alla tvåhjulsälskare! Den efterlängtade elmotocrossen Stark Varg har äntligen anlänt och ord räcker inte till för att beskriva hur fantastisk Stark VARG är - du måste få uppleva det själv. Så vi säger bara en sak - kom och prova den!

Västgård Game Fair är en mässa för dig med en friluftig livsstil och intresse för fiske, jakt, häst, hund, motor, jord, skog, mat, hantverk, hem/hushåll och mycket mer. Här har du chansen att ta del av nyheter och produktvisningar från en mängd olika utställare. Det finns även ett späckat dagsprogram med prova på-skytte, föreläsningar, demovisningar i utställares montrar och mycket mer. På kvällen finns det dessutom artister och dans att se fram emot.

Så boka in helgen 28-30 juli i din kalender nu för att inte missa denna fantastiska mässa! Kom och besök oss på Oktan AB:s monter för att se våra senaste modeller, ta del av erbjudanden och prata med våra kunniga representanter. Vi ser fram emot att träffa dig på Västgård Game Fair 2023!

 

Västgård Game Fair Karta

ÖPPET

Fredag & lördag
10:00-17:00
Söndag
10:00-15:00
Fredag- & lördagkväll
18:00-01:00
Camping
öppnar tors 27/7 kl 12:00

Lägger till i kundvagnen

  • x