Maverick 2023

Can-Am Maverick 2023 modellerna erbjuder topprestanda med positiv attityd oavsett terräng eller väderförhållande.

 

Maverick 2023

Can-Am Maverick 2023 modellerna erbjuder topprestanda med positiv attityd oavsett terräng eller väderförhållande.

Kampanj

Vid köp av en ny Can-Am Maverick Trail eller Maverick Sport kan du dra nytta av en tillbehörskupong värd 10.400 kr (MAX versioner ingår)
Erbjudandet gäller till 31.08.2023

LEDANDE TRECYLINDRIG MOTOR

200 hk Rotax ACE Turbo RR-motor

Den mest kraftfulla SSV-fordonsmotor som finns. Kombinera den med vår pDrive primärkoppling och förvänta dig bättre prestanda, 30 % större växlingsamplitud och acceleration som sätter dig i ledningen i varje flock.

EN VÄXEL SOM FÖRÄNDRAR ALLT

Prestanda, pålitlighet och komfort

Can-Am Maverick har pDrive-växeln. Det är en innovation i pålitlighet och prestanda med användning av rullar istället för glidskor som begränsar slitaget. Denna växel ger 30 % större växlingsamplitud för snabbare och jämnare uppåt-/backväxling. Hitta rätt RPM och få utökad kontroll i alla lägen för att fokusera på körningen – pDrive tar hand om resten.

INNOVATIV UPPHÄNGNING

Välvd dubbel A-arm/Torsional Trailing-Arm X (TTX)

Med dubbla A-armar i hela utbudet är styrka standard. Alla 72 tum breda modeller har Trophy-Truck-inspirerad fjädringsdesign. Våra X rc- och X mr-modeller har också välvda dubbla A-armar för maximal markfrigång.

MANÖVRERING PÅ NÄSTA NIVÅ

FOX Racing-stötdämpare

Byggd med det bästa: för omvälvande prestanda samarbetade vi med FOX för att utveckla Smart-Shox semiaktiva fjädring för Maverick. Varje Maverick är fininställd med justerbara FOX Racing-stötdämpare för varje terräng och körstil. Piggyback med funktioner från kompressionsjustering till returdämpning och bottningskontroll med dubbelhastighets kompression.

VERKLIGT PRAKTISK DISPLAY

Ljusstark 4,5 tum flerfunktionell digital display

Håll ögonen på din Maverick Trail och dess info med en helt ny 7,6-tums display. Belyst och läsbar under alla förhållanden, med fingertoppsnära fordonsinfo och kontroller – tack vare en knappsats med snabbval.

VRIDMOMENT PÅ BEGÄRAN

Ultraresponsiv 4WD och CVT-transmission

Våra 1000cc-paket har Quick Response System (QRS) CVT-transmission och valbar 2-/4-hjulsdrift med öppen främre differential med Brake Traction Control (BTC) för att tackla alla körningar. Design med högt luftflöde och drivremsskydd.

KOMPROMISSLÖS FÖRVARING

Klassledande 20,2 L förvaring

Tio LinQ-fästen är inbyggda i Maverick Trail tillsammans med ett lastflak, 20,2 L intern förvaring och ännu mer. Alltihop designat i varje tum för att användas fullt ut.

STYRGLÄDJE

Dynamisk servostyrning (DPS)

Leder, träd och varierad terräng – smala vägar är ingen match med dynamisk servostyrning. Få direkt, stabil manövrering i högre hastighet och snabb, noggrann styrning i lägre farter.

Can-Am Maverick 2023 med sina modeller Maverick x, Maverick Sport samt Maverick Trail utgör nyckeln till äventyr, oavsett terräng. Utforska, kör och dåna iväg med våra högpresterande fordon som är specifikt skapade för allt det kan möta. Nu är det din tur att ta ledningen. Komplettera din körstil med Maverick 2023!

VERKLIGT PRAKTISKA DISPLAYER

7,6-tums digital display med knappsats

Allt du behöver för kontroll på den perfekta turen. Den 7,6 tum breda digitala displayen är läsbar under alla förhållanden, med fingertoppsnära tillgång till fordonsinformation och kontroller.

GÖR DEN TILL DIN

SERIÖST UTRUSTAD

En plattform – oändliga användningsmöjligheter. Välj mellan hundratals egenutvecklade uppgraderingar av hög kvalitet och gör Can-Am Maverick Sport helt till din.

KÖREGENSKAPER PÅ NÄSTA NIVÅ

FOX RACING-STÖTDÄMPARE SHOWA HPG 2.0 IFP-stötdämpare

Can-Am Maverick Sport-modellerna är utrustade med dubbla A-armar och krängningshämmare framtill och bakfjädring av TTA-typ (Torsional Trailing-arm) med krängningshämmare baktill. SHOWA HPG 2.0 IFP-stötdämpare ger dig upp till 12 tums (30,5 cm) fjädringsväg

FULL KONTROLL

BROMSSTYRNINGS- OCH ANTISPINNSYSTEM

Nya Can-Am Maverick Sport i T-kategorin har som standard ett innovativt bromsstyrnings- och antispinnsystem som maximerar fordonets självsäkerhet, stabilitet och grepp i all slags terräng.

Hittar du inget av våra Maverick 2023 modeller som passar dig? Kolla även in våra Traxter 2023 modeller också!

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x