KAMPANJ!

  • 10.000 SEK erbjudande på alla 2022-23 modeller Spark
  • 15.000 SEK erbjudande på alla andre 2022-23 modeller*
  •  20.000 SEK erbjudande på alla 2022-23 modeller RXP-RXT-GTX 300HP*
    *Gäller inte RXP-X APEX 2023

Erbjudandet är giltigt till 31 Juli

SPARK

Fulländat nöje

Rotax® 900 ACE™-motor med Sport-läge

Rotax® 900 ACE™ ger 90 hk extra spänning på sjön. Den har även Sport-läge för extra respons i kontrollen och topprestanda i sin klass..

Låt musiken följa med

Bärbart BRP-ljudsystem

Lyssna på din musik i och på vattnet eller på land med detta portabla och helt dränkbara ljudsystem*. Fullmatad med två 25-wattshögtalare med Bluetooth-anslutning och upp till 24 timmars batteritid. En intuitiv kontrollpanel för enkla justeringar på vattenskotern eller på land.

Spark-skrov

Lätt och starkt polytec-skrov

Spark-skrovet skapar inte bara extra lekfull körning, det tåliga Polytec-materialet minskar också vikten för topprestanda och effektivitet och gör det lätt att dra med de flesta fordon. Dessutom är den infärgade gjutningen reptåligare, billigare och lättare att reparera än glasfiber.

Bättre tricks på kommando

Utökat VTS

Det utökade variabla trimsystemet är exklusivt för Sea-Doo och låter dig höja vattenskoterns nos extra högt eller begrava den extra djupt i vattnet. Så nu är det enklare och roligare än någonsin att göra trick.

GTI

Lekfull men förutsägbar

Polytec Gen II-material

GTI-skrovet ger massor av nöje och är lätt att köra med trygg, förutsägbar manövrering. Det tåliga Polytec-materialet minskar vattenskoterns vikt och ger överlägsen prestanda och effektivitet. Dessutom är det reptåligare än glasfiber.

Stor främre förvaring

Med vattentätt telefonfack

Imponerande 143 L dolt förvaringsutrymme gör att du säkert kan förvara allt som behövs för en heldag av nöje. Snorkelutrustning, handdukar och draglinor har en egen plats medan mobilen är skyddad från väder och vind.

Intelligent broms- och backsystem

Kortare stoppsträcka och smidig dockning

Sea-Doo:s unika iBR-system (intelligent broms- och backsystem), nu i tredje generationen, har uppmärksammats av den amerikanska kusträddningen för ökad säkerhet till sjöss och är det system som ger dig kortare stoppsträcka. Med båda händerna på styret kan föraren växla mellan framåt, neutral och back för stabil och säker manövrering vid låg fart.

Extra utrymme och mångsidighet

Badplattform med LinQ-system

Stor badplattform ger ökad stabilitet och bekvämlighet. Perfekt för att ta det lugnt eller förbereda för vattensport och underlättar ombordstigning. Inkluderade LinQ-fästpunkter för ännu större mångsidighet.

GTX

Stabil och pålitlig

Innovativ prestation

Riktmärket för körning i grov sjö, stabilitet och offshore-prestanda. ST3-plattformen ger lätt ombordstigning, gott om utrymme för att förflytta sig på däck och överlägsen trygghet.

Fullt ansluten

Fördjupa dig

Fullfärgs 198 mm bred instrumentering med överlägsen visibilitet och en ny nivå av funktioner. Bluetooth-, USB- och smarttelefonintegrering ger tillgång till musik, väder, navigering och mer. Det 100 W väderbeständiga, fullt integrerade BRP Bluetooth premiumljudsystemet kompletterar ombordupplevelsen.

Verkligt exklusiv

Märkbart unik

Limited-paketet ger en unik upplevelse från allra första anblicken. BRP Bluetooth premiumljudsystem och 198 mm bred LCD-panoramafärginstrumentering medföljer som standard. Ingår gör även en USB-port, indelat förvaringsfack, ekolod och kapell – som standard.

Unik komfort och mångsidighet

Ergolock-säte

Sätets trappformade design är smalt framtill för en naturlig körställning och bredare baktill för maximal komfort. Den bakre delen kan tas bort för mer utrymme för avkoppling, solande eller ett bord för två

GTR / RXT-X / RXP-X

Prestandainspirerad ergonomi

Tävlingsklar synergi

Finmejslad ergonomi skapar en perfekt sammansmältning mellan förare och vattenskoter för högoktanig prestanda tack vare en justerbar bakre sadel för extra stöd, vidhäftande sätesyta fram och djupa knäskydd.

Fullt ansluten

Fördjupa dig

Fullfärgs 198 mm bred instrumentering med överlägsen synbarhet och en ny nivå av funktioner. Bluetooth-, USB- och smarttelefonintegrering ger tillgång till musik, väder, navigering och mer. Det 100 W väderbeständiga, fullt integrerade BRP Bluetooth premiumljudsystemet kompletterar ombordupplevelsen.
(Tillval på RXP-X RS 300)

Racinginspirerad kontroll

Precisionsmanövrering

Exklusiva X-sponsoner ger ökade svängprestanda och kontroll i höga farter för krävande, skickliga förare även i de tajtaste hårnålssvängar.

Dubbelvinklade fotstöd

Yttersta stabilitet för föraren

Utformad för att hålla föraren säkert på plats, bekvämt och med full kontroll vid aggressiv acceleration och toppfarter för ojämförlig säkerhet på vattnet.

WAKE

Lås upp dragsportsvärlden

Livet är bättre på svallet

Allt du behöver för spänning i fulla drag. Inkluderar LinQ indragningsbar skidstång, exklusivt Ski-läge för perfekt acceleration för dragning, löstagbart wakeboardfäste och unik Wake™-grafik. Allt standard.

Större främre förvaring

Med vattentätt telefonfack

Imponerande 143 L dolt förvaringsutrymme gör att du säkert kan förvara allt som behövs för en heldag av nöje. Snorkelutrustning, handdukar och draglinor har en egen plats. Håll mobilen skyddad från väder och vind.

Musik ombord

Bluetooth premiumljudsystem

Kör i din egen rytm med BRP:s 100 W premiumljudsystem. Vattenbeständigt, fullt integrerat Bluetooth-ljudsystem med fjärrkontrollen på vänster högtalare där du snabbt och enkelt väljer låt och justerar volymen. (tillval)

Extra utrymme och mångsidighet

Badplattform med LinQ-system

Stor badplattform ger ökad stabilitet och bekvämlighet. Perfekt för att ta det lugnt eller förbereda för vattensport och underlättar ombordstigning. Inkluderade LinQ-fästpunkter för ännu större mångsidighet.

FISHPRO

Vy ovanifrån

Modulärt vridbart säte

Den bakre delen av sätet förvandlas till en piedestalstol idealisk för sight-fiske. Installeras på sekunder för en helt ny upplevelse. Både piedestalen och ryggstödet stuvas undan när de inte används.

Främre förvaring med direktåtkomst

Med vattentätt telefonfack

Allt inom räckhåll tack vare ett 96 L främre förvaringsutrymme, lätt att nå sittande. Höj bara styret för att komma åt allt du behöver för dagens äventyr. Med det vattentäta facket med inbyggd USB-port är dina apparater alltid laddade och säkra i en slagtålig, vattentät hållare.

Garmin 7" pekskärm Fishfinder & GPS

GPS + Fiskekolod

Denna 7-tums pekskärm med sjökortsplotter och fishfinder har en skrovmonterad givare med CHIRP-teknik i mellanbandet. Inkluderar token för tillgång till kostnadsfria regionala kartor.

Högenergibatterikit

Snabbladdad heldagsenergi

Håll all elektronik fullt laddad. Dubbla batterier och en 650 watt spänningsgenerator möter även de mest krävande elbehoven.

EXPLORER PRO

Rotax 1630 ACE – 170 hk motor

Spännande kraft. Otroligt effektiv.

Rotax® 1630 ACE™ – 170 är den mest kraftfulla rotaxmotorn med naturligt aspiration någonsin på en Sea-Doo vattenskoter. Gott om vridmoment för bogsering och högeffektivt, nöje och spänning hela dagen är alltid på gång.

Den perfekta körningen

Justera efter önskemål eller skick

Det unika styret med justerbar stigare ger dig fler möjligheter att enkelt manövrera och anpassa upplevelsen och säkerställa hög komfort med vilken körstil som helst. Justera snabbt styret till en mängd olika höjder - använd det nedre läget för att åka / sitta ner, eller förläng till maximal höjd på några sekunder för stående ridning.

Stabilt och förutsägbart skrov

Innovativ prestanda

Sätter standarden för hantering av stora vågor och vind, stabilitet och enastående köregenskaper. ST3-plattformen erbjuder enkel ombordstigning, gott om utrymme att röra sig på däck och överlägsen säkerhet.

Främre förvaring med direktåtkomst

Med vattentätt telefonfack

Allt inom räckhåll tack vare ett 96 L främre förvaringsutrymme, lätt att nå sittande. Höj bara styret för att komma åt allt du behöver för dagens äventyr. Med det vattentäta facket med inbyggd USB-port är dina apparater alltid laddade och säkra i en slagtålig, vattentät hållare.

2023 Sea-Doo Modeller

Vi älskar vattensporten och känslan vi får av en varm dag på sjön tillsammans med våra 2023 Sea-Doo modeller som väcker samma frihetskänsla vi har på vintern uppe på en fjälltopp.

Sea-Doo levererar prestanda, kvalité och innovation rakt igenom och med ett väldigt brett utbud av modeller hittar alla något som passar deras ändamål på sjön. Sea-Doo är världens största tillverkare av vattenskotrar och att vi är marknadsledande med dem visar tecken på deras passion att vara ledande inom utveckling.

Oavsett om du söker en maskin utvecklad för racing eller en maskin för familjeutflykter eller fiske så har vi mycket erfarenhet att dela med oss av till dig, vi åker vattenskoter i alla dess former och sätt, det är något som vi verkligen brinner för.

Kontakta oss gärna för vår feedback om de olika Sea-Doo modellerna nedan, för att få ett prisförslag på någon av modellerna eller boka en provkörning.

 

 

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x