Obrien

I över 50 år har O'Brien skapat produkter specifikt för den ultimata familjeglädjen på vattnet. Här är vårt utbud av produkter från och relaterade till Obrien.

Obrien wakesurf uppbyggnad

Wakesurf

O´Brien erbjuder ett bred sortiment av wakesurf brädor. Dessa kommer anpassade för olika svårighetsgrader, allt från nybörjare vänliga wakesurf till brädor för de erfarna ridare. Därefter tillverkar O´Brien wakesurf som passar fler viktklasser, så oavsett din vikt du kommer kunna hitta en bräda som passar dina behov. Några av tekniska funktioner Obrien använder sig av vid produktionen av wakesurf brädor är:

  • Soft Top

Detta är en mjuk material som används ovanpå brädan för att minska chansen till att skada brädan eller den som åker på den.

  • SurfCAP

En skall gjord av polymer som kapslar in brädan och ger överlägsen hållbarhet.

  • Carbon Fiber Layup

En kolfibertyg av högsta kvalité som ger en helt ny nivå av prestanda jämfört med traditionell glasfiber och erbjuder oöverträffade förhållande mellan styrka och vikt.

Wakeboard

Obrien tillverkar ett bred sortiment av Wakeboard brädor som kommer i många olika färger och är utrustade med olika tekniska funktioner beroende på vad brädans syfte är. Wakeboard kan vara "All Around", "Hög Prestanda", "Nybörjare Vänliga" eller liknande, och är tekniskt utrustade för att passa typen. Några av dessa tekniska specifikationer inkluderar:

  • Grab Rail

Finns ovanpå brädan och ger lättare grepp samt gör den enklare att bära.

  • Center Spine

Ryggradens V-form sprider vattnet utåt och leder till mjukare landningar.

  • Wood Core

Erbjuder minimal vikt med maximal tålighet genom att användas av Paulownia trä i brädans kärna. Träkärnan säkerställer att din wakeboard kommer att motstå säsonger av rivning.  

  • Feather Core

Minskar brädans svängvikt för att ge mer kontroll i luften.

Därefter är brädorna också anpassade för olika viktklasser, säg till att du säger till att wakeboard du är intresserad av passar med din vikt. Slutligen, hitta körstillen som passar dig, välj rätt bräda och njut av äventyren på vattenytan med O´Brien wakeboard. 

 

Obrien wakeboard trick

Fler märken


Lägger till i kundvagnen

  • x