Erbjudande!

KAMPANJ: KÖP EN CAN-AM OUTLANDER 450-650CC OCH FÅ UPP TILL 28 760KR RABATT! LÄS MER OM OUTLANDER KAMPANJEN HÄR

CAN-AM ATV 2023

Can-Am ATV 2023 modeller passar alla - från förare till görare.

Atv outlander oktan en härlig höstdag

ATV 2023 Modeller

 

Can-Am ATV 2023 modeller passar alla - från förare till görare.

LEDANDE MOTORTEKNIK

Rotax 450- och 570-motoralternativ

Välj antingen en 38 hk encylindrig Rotax 450 eller en 48 hk åttaventilig SOHC Rotax 570 V-Twin. Dessa beprövade Rotax-motorer ger oöverträffad kraft och prestanda och är samtidigt både pålitliga och effektiva.

HÖG LAST- OCH DRAGKAPACITET

Upp till 750 kg dragkapacitet

Outlander är fullt utrustad för att flytta större laster med lätthet med en bakre standardfästplåt för släp och imponerande 750 kg dragkapacitet (med bromsat släp) för alla jobb och resor.

TEKNIK SOM RÄKNAS

Dynamisk servostyrning (DPS) med tre lägen

Föraren har maximal styrkänsla med direkt, hastighetskänslig styrassistans, med mer kraft och lättare styrning i låg hastighet och mindre kraft i högre hastighet. Tre inställningar anpassar DPS ännu mer.

VERKLIG RÄCKVIDD

20,5 L bränslekapacitet

Räckvidd för att åka längre. Tack vare stor bränslekapacitet och effektiva Rotax-motorer kan du köra din Outlander 450/570 längre än du förväntade dig.

LEDANDE MOTORTEKNIK

Kraftfulla och beprövade Rotax-motorer

Outlander ger allt i vridmoment med klassledande Rotax V-Twin-motorer på 91 hk (1000R), 80 hk (1000) eller 59 hk (650) med responsiv gas, unik ljudprofil och effekt som räcker och blir över.

TEKNIK SOM RÄKNAS

Intelligent gasspjällskontroll med 3 lägen

Tack vare Intelligent Throttle Control (iTC™️) känns Outlander och dess 650- och 1000 Rotax-motor responsiv och kontrollerbar. Med standard-, arbets- och sportlägen utjämnar den elektroniska iTC kraftleverans i terrängen.

INNOVATIV UPPHÄNGNING

Bakre upphängning med Torsional Trailing Arm Independent

Den viktigaste Outlander-uppgraderingen hittills, med hjul som rör sig upp och ned i en parallell rörelse och ledpunkter placerade under sätet för maximal stabilitet och en gränslös körupplevelse.

MANÖVRERING PÅ NÄSTA NIVÅ

FOX Racing-stötdämpare

Outlander finns med ett brett utbud av FOX Racing-stötdämpare, från justerbara FOX 1.5 PODIUM QS3-dämpare till FOX 1.5 PODIUM RC2-enheter, för full finjustering enligt körförhållanden och terräng.

LEDANDE MOTORTEKNIK

De kraftfullaste Rotax-motorerna

Den klassledande Rotax V-Twin-motorn på 80 hk (1000) ger fullt vridmoment med reaktionssnabbt gasspjäll, ett omisskännligt ljud och kraft i överflöd.

MANÖVRERING PÅ NÄSTA NIVÅ

Tillgängliga FOX-stötdämpare

Renegade X xc 1000 T har FOX 1.5 PODIUM-stötdämpare med justerbar fjäderförspänning, kalibrerade för en mer förutsägbar respons vid däckgreppsgränsen och bättre manövrering över hög- och lågfartshinder.

TEKNIK SOM RÄKNAS

Intelligent gasspjällskontroll med 3 lägen

Tack vare Intelligent Throttle Control (iTC™️) känns Renegade och dess Rotax-motor responsiv och kontrollerbar. Med standard-, ECO- och sportläge utjämnar den elektroniska iTC kraftleverans i terrängen.

INNOVATIV UPPHÄNGNING

Främre upphängning med dubbel A-arm

Den viktigaste Renegade-uppgraderingen hittills med främre välvda A-armar, krängningshämmare och reviderade hjul för ökad bredd och bättre markfrigång. Renegade kör dit du styr – med ledande grepp och manövrering.
Can-Am ATV-fordon för förare, lantbrukare, tävlingsmänniskor, äventyrare och görare. De som känner sig unga, antingen i kroppen eller i hjärtat. Alltifrån de otroligt mångsidiga Outlander-modellerna till den ultimata prestandan hos Renegade. Varken Outlander eller Renegade viker sig på grund av väderförhållanden. Därmed kommer Renegade i år med två junior modeller också! Oavsett vad du arbetar med eller vad du förväntar dig, så finns det alltid en Can-Am-ATV för dig.

Här hittar du Can-Am ATV 2023 modeller som passar just dina behov!

Reservdelar och tillbehör

Hittar du inget av våra Can-Am modeller som passar dig? Kolla gärna in våra Maverick och Traxter modeller också!

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x