Lynx

WE ARE LYNX. Stort utbud av Lynx tillbehör och reservdelar samt personlig utrustning.

Radien

FÖR AKTIV KÖRNING

Huvudsakligen är Radien-chassit designad en för att erbjuda aktiv körning, mest gynnsam viktfördelning tillsammans med en invinklad bandtunnel, smalt säte och bränsletank. På det sättet ger den föraren en rörelsefrihet och flexibla köregenskaper.
Dessutom ger den inbyggda tunnelkylaren en lätt men verkningsfull kylning. _________________________________________

Radien²

HÄPNADSVÄCKANDE KÖREGENSKAPER

För det första, mindre massa, mindre luftmotstånd samt mindre ansträngande för föraren erbjuds av denna plattform. Därefter innebär Radien² plattformen en smalare design,
kort bandtunnel och extruderade fotsteg samt en mer produktiv design för pudersnö som låter föraren lämna allt bakom sig i djupsnö. ________________________________________________________________________

Radien DS

SPECIALISERAD FÖR DJUPSNÖ

Först och främst ger Radien DS chassit utmärkt kontroll i djupsnö och branta sluttningar. Dessutom är en kort tunnel som minskar luftmotståndet i sluttningar och djupsnö hemligheten bakom smidigheten.
Därefter ger den integrerade tunnelkylaren i kombination med ett innovativt stänkskydd på bakaxeln en lätt men effektiv kyllösning. _________________________________________

Radien-X

MÅNGSIDIGHET FÖRST

Inledningsvis är Radien-X-chassit konstruerat för att vara mångsidigt. Därpå har det en optimal viktfördelning, utmärkt ergonomi, robust konstruktion och anpassningsbart lastutrymme.
Dessa snöskotrar med Radien-X-chassi kombinerar goda köregenskaper, vindskydd, praktiska lösningar och komfort. Avslutningsvis är resultatet en kompromisslös körupplevelse.

Rotax motor

Lynx skotrar använder sig av Rotax motorer tillverkade av BRP. Dessa är branschledande kraftverk med en responsiv kraftförsörjning, optimal bränsle- och oljeekonomi samt bästa rykten för tillförlitlighet. I nutid är åtta olika motorer tillgänliga på skotrarna, som täcker alla dina möjliga behov. Dessa är:

  • 850 E-TEC Turbo R
  • 850 E-TEC
  • 900 ACE Turbo R
  • 900 ACE Turbo
  • 600R E-TEC
  • 900 ACE
  • 600 EFI
  • 600 ACE

Kolla gärna in vår sortiment av Lynx snöskotrar!

Är du nyfiken om Lynx historia, besök gärna deras websida.

Fler märken