Ski-Doo

Oavsett vad ”That Ski-Doo Feeling” (Den Ski-Doo Känslan) betyder för dig, finns den här. Stort utbud av Ski-Doo tillbehör och reservdelar samt personlig utrustning.

REV Gen5

Plattformen för djup snö

För det första är REV Gen5 plattformen för djupsnö överlägsen i följsamhet och respons. Därmed är den gjord för att ge förarna möjlighet att upptäcka ännu fler tekniska körområden med mer kontroll och precision.
Med det i åtanke, samma principer om centraliserad massa och perfekt balans har relationen mellan förare och skoter aldrig varit starkare.

REV Gen5

Tärrängplattform

Först och främst definerar REV Gen5 Trail plattformen vad "premium" verkligen betyder för en terrängförare och ger en förbättrad total körupplevelse. Slutsatsen blir allt från prestanda, till anslutningsmöjligheter och
ägandekostnader- nästa REVolution förbättrar allt.

Fun fact!

Originalnamnet var Ski-Dog, men ett typografiskt fel vid lanseringen gjorde att namnet istället blev Ski-Doo.

Rotax motor

Ski-Doo skotrar använder sig av Rotax motorer tillverkade av BRP. Dessa är branschledande kraftverk med en responsiv kraftförsörjning, optimal bränsle- och oljeekonomi samt bästa rykten för tillförlitlighet. I nutid är åtta olika motorer tillgänliga på skotrarna, som täcker alla dina möjliga behov. Dessa är:

  • 850 E-TEC Turbo R
  • 850 E-TEC
  • 900 ACE Turbo R
  • 900 ACE Turbo
  • 600R E-TEC
  • 900 ACE
  • 600 EFI
  • 600 ACE

Snöskoter för djupsnö

Ski-Doo har en rad snöskotrar som är anpassade för djupsnöklning. Utan någon som helst ansträngning klarar Ski-doo’s maskiner de brantaste sluttningarna kontra slingringar längs trädgränsen.

Ski-Doo Summit

Otroligt följsamma snöskotrar med den nya REV Gen5 plattformen och en Rotax 850 E-tec motor som driver med en dynamisk kraft. Tillsammans med en rad förarinspirerade funktioner som förhöjer din körförmåga bortom vad du trodde var möjligt. Summit är en perfekt snöskoter för att forska nya djup inom lössnöåkning med sina naturliga köregenskaper och beroendeframkallande Rotax kraft.

 

Ski-doo NEO+ djupsnö
Ski-doo lössnö åkning

Ski-Doo Summit NEO

Nytt för 2023 släpper Ski-Doo en helt ny modell som gör det möjligt för yngre och nybörjare att upptäcka ”den där Ski-Doo känslan”. Summit Neo som fordonet kallas är baserad på den tidigare plattformen Gen4 och innehar en Rotax 600 EFI. Den kommer dessutom i två olika modeller, Summit NEO och Summit NEO+. Det som skiljer dom åt är i huvudsak kraften på motorn. Neo har en motor med 40 hästkrafter gentemot NEO+ som har 55 hästkrafter. Förutom det så har NEO+ en bredare drivmatta och andra komfortsfunktioner som följer med.

Ski-Doo Freeride

Ett otroligt populärt alternativ inom djupsnöåkning är Ski-Doo Freeride 2023. Med sin smalare passform och lättare chassi i form av den nya Gen5 uppnår man en hög fart samtidigt som man har full kontroll. Denna modell utstrålar en enorm attityd och är skapad för att klara av stora branter och bemästra vilken utmanande terräng som helst. Du kan välja den branschdefinierade Rotax 850 E-tex med Turbo R och utan.

Ski-Doo leder på led

Ski-Doo har varit i framkant när det kommer till att höja ribban för terrängfordon på led. Med högst möjliga komfort och prestanda är det ingen tvekan på att Ski-Doo’s ledfordon är de absoluta toppvalen. Det finns flera olika fordon som är anpassade för just ledåkning, däribland har vi MXZ som har funnits längst, ända sedan 1993 har den burit kronan på leden och är ett kraftfullt fordon. Inte nog med det så släppte Ski-Doo under 2023 MXZ Neo, för yngre och nybörjare som ett steg in i MXZ familjen. Med alla värdefulla funktioner som en vanlig MXZ, har man med noggrannhet och kompaktvis byggt MXZ NEO som innehar två varianter. En annan modell som också har levt vidare lika länge som MXZ, är Grand Touring-modellen som är tillägnad för lyxåkning på leden, med komfort i fokus. Avslutningsvis så finns Renegade med bland leden, med en längre drivmatta som ökar greppet på leden och ger föraren en högre komfort.

 

MXZ ledåkning

Kolla gärna in vår sortiment av Ski-Doo snöskotrar!

Är du nyfiken om Ski-Doo, besök gärna deras websida.

Fler märken


Lägger till i kundvagnen

  • x