Ski-Doo 2024 modeller banner

Inför 2024 presenterar Ski-doo nyheter som får oss att vara mer laddade än någonsin inför den kommande säsongen.

Kontakta oss gärna för vår feedback på de olika Ski-Doo 2024 modeller, för att få ett prisförslag eller varför inte boka en provkörning inför kommande vinter.

Summit

Summit NEO

Freeride

Renegade

MXZ

GRAND TOURING SPORT

Backcountry

Expedition

Skandic

Tundra

MXZ NEO

MXZ 200/120

REV Gen5

Plattformen för djup snö

REV Gen5-plattformen är den överlägsna plattformen för djupsnö som ger föraren en utmärkt följsamhet och respons. Därmed syftar dess design till att ge föraren möjlighet att upptäcka ännu fler tekniska körområden med mer kontroll och precision. Detta gör att föraren kan hantera alla utmanande snö- och terrängförhållanden med självförtroende och säkerhet.

Plattformen är utformad med principer om centraliserad massa och perfekt balans, vilket ger en stark relation mellan föraren och snöskotern. Detta resulterar i en ökad kontroll och precision när du åker snöskoter. Med REV Gen5-plattformen kan föraren uppleva en mer intuitiv och smidig körning, vilket resulterar i en mer tillfredsställande körupplevelse.

Sammanfattningsvis, REV Gen5-plattformen är en överlägsen plattform för djupsnö som ger föraren en utmärkt följsamhet och respons. Dess centraliserade massa och perfekta balans ger en stark relation mellan föraren och snöskotern, vilket resulterar i en ökad kontroll och precision under åkningen. Därefter kan föraren upptäcka ännu fler tekniska körområden med REV Gen5-plattformen, med mer självförtroende och bekvämlighet.

REV Gen5

Tärrängplattform

REV Gen5 Trail-plattformen definierar vad som menas med "premium" för en terrängförare och ger en förbättrad total körupplevelse. Detta innebär att plattformen levererar hög prestanda, utmärkta anslutningsmöjligheter och låga ägandekostnader, vilket är en REVolution i terrängkörningsbranschen.

Plattformen har utformats för att ge föraren en förbättrad körupplevelse genom en kombination av teknik och innovation. Den är utrustad med högpresterande motorer, avancerad fjädring och en intuitiv styrning, vilket ger föraren en smidig och behaglig åktur. Dessutom finns det ett brett utbud av anslutningsmöjligheter, inklusive Bluetooth, GPS och trådlös laddning.

REV Gen5 Trail-plattformen är också utformad för att minska ägandekostnaderna. Det finns ett antal funktioner som hjälper till att minska underhållskostnaderna, inklusive en lättåtkomlig bränsletank, enkel serviceåtkomst och robusta komponenter som är byggda för att hålla. Detta gör att föraren kan fokusera på åkningen och inte behöver oroa sig för höga ägandekostnader.

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x