Ski-Doo 2023 Modeller

Nedan finner ni modellprogram för Lynx de senaste åren.

Vi välkomnar nya SHREDDER i årets upplaga av modeller som ersätter Boondocker! Shredder som namnet tyder på blir en kraftfull maskin som dessutom ger dig som förare full kontroll med en maximerad rörlighet. Nya Shredder baseras på Radien2 plattformen och är en smalare maskin som samtidigt gör den till en mer effektiv maskin på pudret. Med en stor rörlirghet får du en ökad maneövering som tillåter dig att utmana fjället utan några hinder. Alla dessa nya förändringar gör maskinen till ett kraftpaket till fordon. Se den senaste upplagan av modeller nedan.

Lynx

Lynx är ett varumärke som fokuserar på tillverkning av snöskotrar. Dessa snöskotrar tillverkas i Finland, med den första som lanserades 1969. Varumärket ägs av "Bombardier Recreational Products" (BRP) sedan år 1993.

År efter år har Lynx tillverkat nya modeller som erbjuder förbättrade åkupplevelser för sina förare. Deras snöskotrar uppfyller funktioner för djup snö, sport, ungdom, crossover och utility. Dess variation och regelbunden utveckling sedan start samt fokus på sina förare har tagit varumärket till nästa nivå.  "Genom att arbeta hårt kan vi köra hårt!"

Lynx snöskotrar erbjuder en tålig design med en unik fjädring, turboeffekt samt annorlunda plattformar som är gjorda för att passa just dina behov.

Läs mer om varumärket här