Lynx 2024 modeller banner

Lynx 2024

Lynx har i 2024 gjort det ännu lättare för oss att möta era förväntningar genom att ytterligare utvidga sitt redan omfattande urval av branschledande modeller.

Kontakta oss gärna för feedback om de olika Lynx 2024 modeller nedan för att få ett prisförslag på någon av modellerna eller för att boka en provkörning inför kommande vinter.

XTERRAIN

COMMANDER

ADVENTURE

SHREDDER

49 RANGER

59 RANGER

69 RANGER

RAVE

RAVE 200/120

Radien

FÖR AKTIV KÖRNING

Radien-chassit är främst utformat för att erbjuda en dynamisk och aktiv körupplevelse, med en optimal fördelning av vikt tillsammans med en smal bandtunnel och ett kompakt säte och bränsletank. Denna design ger föraren en utmärkt rörelsefrihet och flexibla köregenskaper, vilket gör det möjligt att smidigt manövrera fordonet även i tuffa terränger eller under högre hastigheter.

Utöver detta har Radien-chassit en inbyggd tunnelkylare som säkerställer effektiv kylning av motorn, utan att lägga till onödig vikt till fordonet. Denna innovativa funktion gör att föraren kan dra nytta av högre prestanda och bättre hållbarhet från motorn. Detta ger mer pålitlig körupplevelse.

Radien²

HÄPNADSVÄCKANDE KÖREGENSKAPER

Radien²-plattformen erbjuder flera fördelar som gör körupplevelsen både smidigare och mer produktiv. För det första är plattformen utformad med en lägre massa, vilket minskar luftmotståndet och gör det mindre ansträngande för föraren att köra. Detta bidrar till en mer effektiv och behaglig körupplevelse.

Dessutom har Radien²-plattformen en smalare design och en kortare bandtunnel, vilket gör det enklare att manövrera fordonet i tuffa terränger och trånga utrymmen. De extruderade fotstegen ger också en mer ergonomisk position för föraren. Detta minskar trötthet och gör det möjligt att köra längre utan att känna sig obekväm.

Radien DS

SPECIALISERAD FÖR DJUPSNÖ

Radien DS-chassit erbjuder utmärkt kontroll och smidighet vid körning i djupsnö och branta sluttningar. En av hemligheterna bakom denna förmåga är den korta tunneldesignen som minskar luftmotståndet när fordonet rör sig genom djupsnö eller branta backar. Detta minskar belastningen på motorn och gör det lättare för föraren att hantera fordonet.

Förutom den korta tunneldesignen har Radien DS-chassit en integrerad tunnelkylare som ger en effektiv kylning av motorn, även under krävande förhållanden. Detta kombineras med ett innovativt stänkskydd på bakaxeln, vilket minskar risken för överhettning och ökar hållbarheten på motorn. Denna lättviktiga men effektiva kyllösning säkerställer att fordonet presterar på topp under hela körningen.

Radien-X

MÅNGSIDIGHET FÖRST

Radien-X-chassit är en mångsidig snöskoter som erbjuder en kompromisslös körupplevelse. Dess konstruktion är optimerad för att ge en optimal viktfördelning, utmärkt ergonomi, robust konstruktion och anpassningsbart lastutrymme. Dessa funktioner tillsammans gör Radien-X-chassit till ett utmärkt val för snöskoteråkare som söker både prestanda och mångsidighet.

Radien-X-chassit ger en god kombination av körprestanda, vindskydd, praktiska lösningar och komfort. Detta är möjligt tack vare en väl genomtänkt design som möjliggör hög prestanda i olika terräng och snöförhållanden. Dessutom är snöskotrarna som är utrustade med Radien-X-chassi utformade med en öppen och bekväm sittplats, vilket gör att föraren kan ha en mer avslappnad och bekväm körupplevelse.

Namn
Hur vill ni helst bli kontaktad?
Hur vill ni helst bli kontaktad?


Lägger till i kundvagnen

  • x