Köp begagnat hos oss!

0% ränta i 36 månader på upp till 100.000 kr!

Vid köp av ett begagnat fordon så ingår det fri leverans till följande schenker-terminaler: 

 • Gävle
 • Hudiksvall
 • Borlänge
 • Örnsköldsvik
 • Umeå
 • Luleå
 • Skellefteå
0 procent ränta begagnade fordon

Kontakta oss

Försäljning

*” anger obligatoriska fält

1. Ditt namn*

Begagnade Skotrar med Inbytesmöjligheter - Utforska Vinterlandskapet med Oktan AB

Välkommen till Oktan AB, din pålitliga partner när det gäller begagnade skotrar från några av de mest respekterade märkena på marknaden, såsom Ski-Doo, Lynx, Yamaha, Arctic Cat och Polaris. Med vår djupa expertis och passion för vintersport, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa begagnade skotrar som tar dig genom snötäckta landskap med både stil och prestanda.

Varför välja oss:

 1. Vintersportsexperter: Med lång erfarenhet inom vintersportbranschen är vi din pålitliga källa när det kommer till att hitta den perfekta begagnade skotern som passar dina önskemål och åkstil.
 2. Märkesmångfald: Vi stoltserar med ett omfattande utbud av begagnade skotermodeller från bästa märkena som Ski-Doo, Lynx, Yamaha, Arctic Cat och Polaris. Vi är engagerade i att erbjuda högsta kvalitet och pålitlighet.
 3. Anpassade finansieringsalternativ: För att göra ditt skoterköp så enkelt som möjligt samarbetar vi med välkända finansbolag som Wasa Kredit och Santander. Dessa fordonsfinansieringsexperter kan hjälpa dig att hitta det bästa finansieringsalternativet för dina behov.
 4. Möjlighet till inbyte: Hos oss har du möjligheten att lämna in ditt befintliga fordon som inbyte när du väljer en begagnad skoter. Detta kan göra din köpupplevelse ännu smidigare och mer ekonomiskt fördelaktig.
 5. Mångsidiga alternativ: Utöver begagnade skotrar erbjuder vi även finansiering för andra vinterfordon såsom ATV:er, SSV:er, vattenskotrar, släpvagnar, båtar och crossmotorcyklar – oavsett om de är nya eller begagnade.

Våra finansieringsmöjligheter:

Oavsett om du är intresserad av flexibla betalningsplaner eller förmånliga räntor kan våra finanspartners skapa en skräddarsydd lösning som passar just din ekonomiska situation. Vi strävar efter att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt och hjälpa dig att äga en begagnad skoter utan att spränga din budget.

Kontakta oss:

Har du frågor om våra begagnade skotermodeller, inbytesmöjligheter och finansieringsalternativ? Tveka inte att kontakta oss. Vårt engagerade team står redo att vägleda dig genom dina alternativ och ge dig den information du behöver för att fatta rätt beslut. Utforska vintersäsongen på ett nytt sätt med en begagnad skoter från Oktan AB. Välj kvalitet, välj äventyr, välj oss!


Lägger till i kundvagnen

 • x